Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Betaya göre hafta belli olmaz ki :) hormonlara göre değişiyor. Son adet tarihine göre hesaplanır haftan. Mesela benim betam acayip hızlı yükseliyordu mide bulantısından ölmek üzereydim Son adet tarihine göre hesaplıcaksın
Arkadaşlar ben 1 aralıkta adet oldum. Aralık 26da yine olacaktım ayın 23ünde falan test yaptım pozitif geldi. Kan verdim 27 aralıkta ilk 480 çıktı 29 aralıkta bir daha verdim 2 gün kuralına uymak için 2 katı çıkması gerekiyormuş benimki 1797 çıktı. Bu kadar fazla yükselmesi iyi bir şey mi ?
Betaya göre hafta belli olmaz ki :) hormonlara göre değişiyor. Son adet tarihine göre hesaplanır haftan. Mesela benim betam acayip hızlı yükseliyordu mide bulantısından ölmek üzereydim Son adet tarihine göre hesaplıcaksın