Yok direk kan testi istedi değerlerine bakalım beta kaç çıkacak ona göre haberleşelim yine dedi.3 binlerde karından anca görünüyor. Vajinal baktı mı belki görebilirdi.
Ayyy inşaAllah teşekkür ederim yorumunuz için içim rahatladı bir anO zaman bekle canım artışı takip et bir dahaki gidişine karından gözükür zaten
Yarın aynı saatte aynı yerde kan verin artış iki katı olmalı. Stres yapmayın karından ultrason ile görünmemesi normal bu değerle bşr dahakine görürsünüzHanımlar geçen ay şüphelenip kan testi vermiştim ama negatifti… adet günümü hatırlamıyorum o stresten. 2 gün önce idrar testimde çift çizgi gördüm dün kan testi verdim beta hcg değerim 2099 çıktı çok şükür ama ultrasonda keseyi göremedi doktor bu normal mi acaba??? Dış gebelik kimyasal gebeliklerde neler oluyor bilenler yardımcı olabilir mi? İçime bir kuşku düştü kötü bişey olucakmış gibi. Rabbim isteyen herkese sağlıklı eli ayağı düzgün mucizeler versin inşallah. Yardımınız için teşekkür ederim şimdiden.
Eki Görüntüle 3357007
Bugün alttan muayene oldum kese gözüktü çok şükür 5 haftalıkmışYarın aynı saatte aynı yerde kan verin artış iki katı olmalı. Stres yapmayın karından ultrason ile görünmemesi normal bu değerle bşr dahakine görürsünüz
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBugün alttan muayene oldum kese gözüktü çok şükür 5 haftalıkmış
Cok sevindimBugün alttan muayene oldum kese gözüktü çok şükür 5 haftalıkmış