Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 ve üzeri gebelik yükselip gibi sanırım vararkadaşlar biliyorum çok küçük değerler ama bi bakar mısınız değerlerimin hepsi iki gün arayla
0.16
0.87
4.5
hamile gibiyim sanki
sanırım 2 gün sonra belli olacak net olarak5 ve üzeri gebelik yükselip gibi sanırım var
siz daha önce de mi baktırmıştınız sanki öyle hatırladım benBnm az once 1.20 cikti 10 gun var ama.bata enfeksiyon cikti idrarda
ay hadi inşallah yükselir sizinki de biraz bekleyin isterseniz ben de beklicem bir süreYok en son temmuz da bakilmis
Yavaş yavaş artıyor takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla artararkadaşlar biliyorum çok küçük değerler ama bi bakar mısınız değerlerimin hepsi iki gün arayla
0.16
0.87
4.5
hamile gibiyim sanki
amin aminn inşallah teşekkür ederim güzel dileğiniz içinYavaş yavaş artıyor takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla artar
Bakar mısınız acil benim de 0.11 çıktı hamile olma ihtimalim var mi5 ve üzeri gebelik yükselip gibi sanırım var
Bakar mısınız benimde 0.11 hamile olma ihtimalim var miYavaş yavaş artıyor takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla artar
5.0 altı negatiftirBakar mısınız benimde 0.11 hamile olma ihtimalim var mi
Bakar mısınız benimde 0.11 hamile olma ihtimalim var mıYavaş yavaş artıyor takip etmeye devam edin inşallah sağlıkla artar
Bakar mısınız5 ve üzeri gebelik yükselip gibi sanırım var
Yani negatif mi5.0 altı negatiftir
Evet negatifBakar mısınız benimde 0.11 hamile olma ihtimalim var mı
Bakar mısınız
Yani negatif mi
Tamam teşekkürlerEvet negatif
Şu an negatif. Reglinize kaç gün var?Bakar mısınız benimde 0.11 hamile olma ihtimalim var mi
evet şu an için negatif ama benim hep 0.10 çıkardı o sebeple 0.16 çıkınca şüphelendim sizin değerleriniz kaç çıkıyor hamilelik yokkenBakar mısınız benimde 0.11 hamile olma ihtimalim var mı
Bakar mısınız
Yani negatif mi
evet şu an için negatif ama benim hep 0.10 çıkardı o sebeple 0.16 çıkınca şüphelendim sizin değerleriniz kaç çıkıyor hamilelik yokk
Hic bişey anlamadım ben daha önceki yaptığım testlerde sonuç kısmında<0.200 yaziyoevet şu an için negatif ama benim hep 0.10 çıkardı o sebeple 0.16 çıkınca şüphelendim sizin değerleriniz kaç çıkıyor hamilelik yokken