Beta hcg hakkında

Dnzblg

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
114
10
25
Merhaba arksdaslar aslında pek ilişki sayılmayan bir ilişki yaşadım 7 Kasım da yumurtlama zamanlarımda ama penis vajina birleşimi olmadı. Neyse ilişkiden sonra adet tarıhlerimde adet oldum sanırım 23 kasımda aksam kahve lekeler geldi ertesi gün veya gecesı kırmızıya dönmüş yanı sabaha uyandığımda canlı kırmızı Bı renk vardı ıkı gün canlı kırmızı pıhtılı ve yogunlugu normal gibiydi üçüncü gün baya azalmıstı dördüncü ve besinci günde azar azar geldi ve 28 ı aksam bitti fakat ben bunu yerlesme kanamasından da korktum bu kanama bitti 5 gün sonra 3 aralıkta kanda hcg baktırdım. 0 yazıyordu yanı negatıf (ilişkiden sonra 26.gün) daha öncede aynı hastanede hcg baktırdım ve hepsi 1.20 cıkıyodu bu sefer direkt 0 yazdı daha oncekı 1.20 olana tekrar dün baktım o da 0 gozukuyodu acaba sistem mi değişti de böyle oldu yoksa 0-5 arası ıse 0 mı gosterıyor daha önce denk geleniniz var mı? Ve hcg ıcın ılıskıden sonra 26 gün yeterlı mı adet veya yerlesme kanamasından sonra yaptırdım

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-05-15-39-53-359_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-12-05-15-39-53-359_com.miui.gallery.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 103
Merhaba arksdaslar aslında pek ilişki sayılmayan bir ilişki yaşadım 7 Kasım da yumurtlama zamanlarımda ama penis vajina birleşimi olmadı. Neyse ilişkiden sonra adet tarıhlerimde adet oldum sanırım 23 kasımda aksam kahve lekeler geldi ertesi gün veya gecesı kırmızıya dönmüş yanı sabaha uyandığımda canlı kırmızı Bı renk vardı ıkı gün canlı kırmızı pıhtılı ve yogunlugu normal gibiydi üçüncü gün baya azalmıstı dördüncü ve besinci günde azar azar geldi ve 28 ı aksam bitti fakat ben bunu yerlesme kanamasından da korktum bu kanama bitti 5 gün sonra 3 aralıkta kanda hcg baktırdım. 0 yazıyordu yanı negatıf (ilişkiden sonra 26.gün) daha öncede aynı hastanede hcg baktırdım ve hepsi 1.20 cıkıyodu bu sefer direkt 0 yazdı daha oncekı 1.20 olana tekrar dün baktım o da 0 gozukuyodu acaba sistem mi değişti de böyle oldu yoksa 0-5 arası ıse 0 mı gosterıyor daha önce denk geleniniz var mı? Ve hcg ıcın ılıskıden sonra 26 gün yeterlı mı adet veya yerlesme kanamasından sonra yaptırdım
Birleşme olmamiş ve degerleriniz 0 çikmiş siz neye panikliyorsunuz anlayamadim?

Ya şundan el ile tatmin seklindeydi ilişki farketmeden sperm elindeyken tatmın devam edıldıyse dıye bır de normalde her zaman yaptırdığım yerde böyle Bı sonuc cıkınca hanı 0-5 arasında Bı deger 0 kabul edılıyosa ya daha yüksekse 4 gıbı felan göstermeyin e korktum bir de normalde 26 günde hcg daha yuksek olmalı dımı bıde kanama yasandı

Yardımcı olabilir misiniz 1 hafta önce 3.2 olan hcg değer 1 hafta sonra 3.52 olmuş çok artmamışta düşüşte olmamış ne olabilir bu durum

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüslerim ve belim çok agiriyor
Canım 48 güne çıkardı olsaydı

Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içimi rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.

Eklentiler

• Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20220131-182224_WhatsApp.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 64
X