- 8 Kasım 2024
- 14
- 0
- 25
-
- Konu Sahibi Ecem_Cetin
PredictorduTest hatalıdır %99. Hangi markaydı?
Testnizi yuklermisiniz çok fazla yalancı pozitif cikarmaz normaldePredictordu
Kamerada biraz daha silik cikmis fakat gayet net normaldeTestnizi yuklermisiniz çok fazla yalancı pozitif cikarmaz normalde
Bence pozitif bir kan verin netlestirin benceKamerada biraz daha silik cikmis fakat gayet net normalde
İki defa kan verdimBence pozitif bir kan verin netlestirin bence
Çizgi ne zaman çıktı acaba? İlk 5 dk çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilirİki defa kan verdimikisinde de HCG 1.20 çıktı yani negatif fakat hala adet olmadım ve dün iliskiden sonra biraz kan geldi ve devamı yok adet olmuştum sandım fakat henüz bir ilerleme yok malesef
Evet aynı hastanede verdim iki kani da acil servisten verdimİki kanı da aynı yerde mi verdiniz ? Gidip farklı bir hastanede falan mı verseniz acaba regl gecikmenizde var
Bu testten sonra kan verdiniz ve negatif mi çıktıİki defa kan verdimikisinde de HCG 1.20 çıktı yani negatif fakat hala adet olmadım ve dün iliskiden sonra biraz kan geldi ve devamı yok adet olmuştum sandım fakat henüz bir ilerleme yok malesef
Akşam oldu ve hala kanamam ve belirtim yokİki kanı da aynı yerde mi verdiniz ? Gidip farklı bir hastanede falan mı verseniz acaba regl gecikmenizde var
3 dk bile olmadan çıktı çizgiÇizgi ne zaman çıktı acaba? İlk 5 dk çıkmadıysa kuruma çizgisi olabilir
Gebelik var mı canım? Tekrar kan verdiniz mi?Kamerada biraz daha silik cikmis fakat gayet net normalde
Yarın doktor a gideceğim 3 gün önce biraz kanamam oldu adet oldum sandım ama devam etmedi , birde kahverengi kan olarak bugün gelmeye başladı fakat devamı gelmiyor . Hamile olduğumu düşünmüyorum fakat gidip bir kontrol etmekte fayda var sanırım . İnşallah gonlumuze göre olur yine de umarım gebeyimdirGebelik var mı canım? Tekrar kan verdiniz mi?
Hakkında hayırlısı olsun canimYarın doktor a gideceğim 3 gün önce biraz kanamam oldu adet oldum sandım ama devam etmedi , birde kahverengi kan olarak bugün gelmeye başladı fakat devamı gelmiyor . Hamile olduğumu düşünmüyorum fakat gidip bir kontrol etmekte fayda var sanırım . İnşallah gonlumuze göre olur yine de umarım gebeyimdir