Canım benimde daha önce öyle çıkardı.O deger 2 den kucuk demek malesefadetin geciktimi..?
Kızlar ya bir fikri olan yokkk muuuu
bildiğim kadarıyla hamile değilsin >5 büyük olmalı değer o zaman ihtimal oluyor.
Bazi testlerde 2 den kucuk degerleri belirtmiyorlar canim. Adetin pko dan dolayi gecikmis olmali;(
Allah en kisa zamanda gonderir melegini insallah,saglikla..
Cevap için çok teşekkür ederim . Ben test sonucumda tam değerin yazmamasına sinir oldum açıkcası hastaneden mi cihazdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum =)
ben hastanede çalıştım çıkabiliyor öyle değerler. tam konuyu bilmiyorumda gebelik istiyorsan eğer inşallh kısa zamanda muradına erersin Allah yardımcın olsun
kızlar beta hcg yaptırdım sonuç <2 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama nette forumlarda dolaşırken beta hcg sonuçları herkesin 0.782 , 3.78 vb. şekillerde küsüratlı tam bir değer çıkarken benim test sonucumda niçin <2 şeklinde yazıyor ? Neden tam değer yazmıyor ? Bilgisi olan lütfen yardım edebilir miii :18:
Canım peki adetimden 12 gün geçtikten sonra testi yaptırdım kesin sonuçtur dğil mi ? Tekrar gidip yaptırsam mı ? Hala adet olamadım da =(=(=(
Canım peki adetimden 12 gün geçtikten sonra testi yaptırdım kesin sonuçtur dğil mi ? Tekrar gidip yaptırsam mı ? Hala adet olamadım da =(=(=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?