• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dnnzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dnnzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
127
2
46
İstanbul
kızlar beta hcg yaptırdım sonuç <2 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama nette forumlarda dolaşırken beta hcg sonuçları herkesin 0.782 , 3.78 vb. şekillerde küsüratlı tam bir değer çıkarken benim test sonucumda niçin <2 şeklinde yazıyor ? Neden tam değer yazmıyor ? Bilgisi olan lütfen yardım edebilir miii :18::5:

Canım benimde daha önce öyle çıkardı.O deger 2 den kucuk demek malesef :( adetin geciktimi..?

Canım benimde daha önce öyle çıkardı.O deger 2 den kucuk demek malesef :( adetin geciktimi..?

Evet en son ocak 18 de adet gördüm şubat 18 de olmam gerekiyordu ancak olmadı doktor tarlusal verdı yeni bitti pko çıktı =( salı tekrardan gideceğim =( Benim anlamadığım neden kimi testlerde tam değer yazarken benim beta hcg değerimin tam oalrak kaç olduğu yazmıyor =( Acaba artış olmuş mudur tekrar yaptırmam gerek mi hemşire kesin sonuç bu değişmez adet gecikmesi baya olmuş dedi

Bazi testlerde 2 den kucuk degerleri belirtmiyorlar canim. Adetin pko dan dolayi gecikmis olmali;(

Allah en kisa zamanda gonderir melegini insallah,saglikla..

Bazi testlerde 2 den kucuk degerleri belirtmiyorlar canim. Adetin pko dan dolayi gecikmis olmali;(

Allah en kisa zamanda gonderir melegini insallah,saglikla..

Canım cevabın için çok teşekkür ederim sanırım pkodan dolayı onun hakkında detaylı bir muayene olacağım =) çok teşekkür ediyorum =)

Cevap için çok teşekkür ederim . Ben test sonucumda tam değerin yazmamasına sinir oldum açıkcası hastaneden mi cihazdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum =)

ben hastanede çalıştım çıkabiliyor öyle değerler. tam konuyu bilmiyorumda gebelik istiyorsan eğer inşallh kısa zamanda muradına erersin Allah yardımcın olsun

ben hastanede çalıştım çıkabiliyor öyle değerler. tam konuyu bilmiyorumda gebelik istiyorsan eğer inşallh kısa zamanda muradına erersin Allah yardımcın olsun

Canım peki adetimden 12 gün geçtikten sonra testi yaptırdım kesin sonuçtur dğil mi ? Tekrar gidip yaptırsam mı ? Hala adet olamadım da =(=(=(

Geçen de annem de direk 1 çıktı.
Oluyo yani illa küsüratlı olacak diye bi'şey yok ki.
5ten sonra gebelik ihtimali var deniyor.
Onda da belirli aralıklarla kontrol ediliyo artış olursa mı ne gebelik oluyodu tam tersiyse kimyasal gebelik sayılıyodu sanırım:44:

kızlar beta hcg yaptırdım sonuç <2 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ama nette forumlarda dolaşırken beta hcg sonuçları herkesin 0.782 , 3.78 vb. şekillerde küsüratlı tam bir değer çıkarken benim test sonucumda niçin <2 şeklinde yazıyor ? Neden tam değer yazmıyor ? Bilgisi olan lütfen yardım edebilir miii :18::5:

Değer 5 den büyük olmalı hamilelikden söz etmek için.
Birde 2 günde ölçüm yapıldığında bir önceki değerden iki kat artmalı.

Benim de tsh antikor değerlerimin birinde <8 yazıyordu, doktorum da açıklama yapmadığı için çok merak etmiştim ilk zamanlar ama burda açıklığa kavuştu bereket.
Senin de öyle canım, değerin 2'den küçük demek. Bazı hastanelerin cihazları böyle, arızadan filan değil yani için rahat olsun ;)

Canım peki adetimden 12 gün geçtikten sonra testi yaptırdım kesin sonuçtur dğil mi ? Tekrar gidip yaptırsam mı ? Hala adet olamadım da =(=(=(

Imkansiz en kotu ihtimalle gec dollenme vs bile hesaba katsan 5000lere cikmasi gerekirdi. 5ten buyuk oldugunda bile kesin konusmuyor doktorlar daha yuksek degerler gormeden

Laboratuvardaki cihazlarin hassasligiyla ilgili bi durum canım. 2 nin altindaki bhcg değerini saptamiyor demek ki cihaz. Her hastaneninki farklı. Kimisi 0.5 i bile belirlerken kimisi anca 5in üstünü olcebiliyor ;)

2den küçük..Hamile değilsin demek..
Allah gönlüne göre versin:) Umarım en kısa zamanda yüksek beta hcg görürsün:)

aslında kan testi kesin sonuç verir. ama için rahat değilse 1 hafta daha bekle tekrar kan testi yaptır ama benim tavsiyem bir hafta daha beklemektense doktora git bi muayene ol derim için rahat olsun

Back