• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg fazla yükselme

Laallaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
212
70
98
30
Kızlar merhaba ben geçen hafta pazartesi günü hamile olduğumu öğrendim ama beta artışı bi değişik oldu 29 unda Dr randevum var ama sizin de bilgilerinizden destek almak istedim.
Pazartesi 22
Çarşamba 58.60
Pazartesi 835

Çarşambadan pazartesiye biraz fazla artmış gibi geldi sizler neler düşünüyorsunuz karın ağrım gibi garip belirtiler yok sadece sabah bulantım var şuanda

O sırada yumurta takibi yapılırken ayda 5-6 kez alttan muayene olan ben😂😂

Bence de artış sağlıklı gözüküyor gayet☺️
Ay Allah sizede en kısa sürede nasip eder inşallah🥰 ben 2 senedir istiyorum olmuyordu ama alttan muayeneden çekindiğim için yumurta takibi bile yaptıramadım şükür çok aratmadan nasip etti Rabbim

O sırada yumurta takibi yapılırken ayda 5-6 kez alttan muayene olan ben😂😂

Bence de artış sağlıklı gözüküyor gayet☺️
Hamile olmadan önce normal kontrole gittiğimde bile alttan muayene ettiler hep, birkaç farklı doktora gitmiştim 😂 sonra yumurta takibi oldu falan alıştım sanırım o alete

Hamile olmadan önce normal kontrole gittiğimde bile alttan muayene ettiler hep, birkaç farklı doktora gitmiştim 😂 sonra yumurta takibi oldu falan alıştım sanırım o alete
Öyle pat diye alttan diyince reddedemiyor insan da drlar naz çekmiyor bi kaç kere bana da dediler istemeyince kızıyorlar bide 😂

Back