Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin beklenenden daha fazla artmış aslında maşallah18 Şubat 42.75
20 Şubat 137
24 Şubat 1444
26 Şubat 3329 beta hcg değerlerim bu şekilde arttı sorun var mıdır benim gibi yaşayanlar var mı aynı zamanda çift rahimliyim korkuyorum
Daha fazla artması mol gebelik olabilir dedi doktor korktum bu sebepten dolayıSizin beklenenden daha fazla artmış aslında maşallah2 günde 2 katı olması gerekirken hep daha yüksek artışlarınız. Neden düzgün olmadığını düşündünüz?
Benimki biraz hızlı artıyor 2 katından fazla artışım var mol gebelik den korkuyorumBen bi sorun göremedim beta belli bir seviyeden sonra biraz yavaşlar daha sonra artar.
Ay hayır ya neden korkuyorsun korkma hiç mol gebelikte çok çok daha yüksek olur diye biliyorumBenimki biraz hızlı artıyor 2 katından fazla artışım var mol gebelik den korkuyorum
He ona bir şey diyemem tabi, doktorunuz daha iyi bilir. Sadece bildiğim kadarıyla mol gebelikte çok ütopik seviyelerde artışlar oluyor. Sizinki bence doğal ilerliyorDaha fazla artması mol gebelik olabilir dedi doktor korktum bu sebepten dolayı
Normal geldi bana mol gebelik benim bildiğim binken 30 bin olması falan seninki artışları iyi bence18 Şubat 42.75
20 Şubat 137
24 Şubat 1444
26 Şubat 3329 beta hcg değerlerim bu şekilde arttı sorun var mıdır benim gibi yaşayanlar var mı aynı zamanda çift rahimliyim korkuyorum
İnşallah içimi rahatlattıniz teşekkür ederimAy hayır ya neden korkuyorsun korkma hiç mol gebelikte çok çok daha yüksek olur diye biliyorum
İnşallah dediğiniz gibi dirHe ona bir şey diyemem tabi, doktorunuz daha iyi bilir. Sadece bildiğim kadarıyla mol gebelikte çok ütopik seviyelerde artışlar oluyor. Sizinki bence doğal ilerliyor
İnşallahİnşallah dediğiniz gibi dir
![]()
Teşekkür ederimNormal geldi bana mol gebelik benim bildiğim binken 30 bin olması falan seninki artışları iyi bence