• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg düzeyi ...

niknur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
2
0
36
Tekirdağ
arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım herkese merhaba,bana yardımcı olursanız çok sevinirim,ilk tüp bebek tedavimiz 5.gün transfer yapıldı balostatis 12.gün btcg değerimiz 71.54 , pozitif2.gün sonra 94.61,2pozitif gün sonra 281.38pozitif 2.gün sonra222.86 2 gün sonra 119.48 doktorumda değerlere bekarak bu hamilelikten olumlu gebelik beklemeyin dış gebelik olabilme ihtimali var dedi, daha hiç muayineye gitmedim kızlar oda çağırmadı zaten eşime bugün telefonda eşinin kanaması çok olabilir korkmasın demiş birde müsait olduğunuzda genetik araştırma yapılcağını söylemiş kızlar başından böyle bir gebelik geçen varmı yinede şükürler olsun 8 senede hiçbirkere pozitif görmemiştik yüce rabbim bana o günleri azda olsa tattırdı,Allah daha kötü kederler vermesin rabbim tüm bebiş istiyenlerin kucaklarını doldurur inşallahh..yanıtlarsanız sevinirimm kafam çok karışık bebeğimin yavaş yavaş benden koptuğunu hissediyorum daha kanamamda gelmedi,değerler 0 düşüncemi kanama olur kızlar lütfennnnnnnn:gitme:

Merhaba,bilgi icin yaziyorum.Ilk gebelik sonucunda beta hcg duzeyi 80 ve ustu gelen hastalarin %80 i bebegine kavusur.bunun altinda degerlerde ise iki gun sonra test tekrarlanir.Ama bu hastalarda bebegine kavusma orani %40 dusmustur.Iki gun sonra yapilan testlerde test sonucu ikiye katlamazsa bu gebelik iyi gitmiyor demektir.Bir diger konu ise deger yukselmiyorsa artik bebek yasamiyordur.Sadece kanda gebelik hormonunun temizlenmesi zaman aldigi icin gebelik hormonu cikmaktadir yada test pozitif cikmaktadir.
Butun bunlara soylenecek soz,hayirlisi olsun,allah her isteyene versindir.Saygilar

Back