Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kese göründü yolk saçı da var ama artışlarım çok düzensizUltrasonda kese gorulduyse dis gebelik olamaz diye biliyorum ama..
böyle artıp sağlıklı olur mu kiSon artisi iyi ama sonradan duzene girmis gibi![]()
kese göründü yolk saçı da var ama artışlarım çok düzensiz
evet dış gebelikten şüphelendiği için istediAma keseden sonra kimse beta hcg takip etmez ki doktorunuz mu istedi bunu?
inşallah dediğin gibidir keseyi gördü ama kese biraz küçük ve kanama alanları var dediKese rahimde gorunduyse dis gebelik degil zaten. O yuzden endise etme.. ben dun degerlerimi doktora gosterim besinci haftaya gore normalmi peki falan diye biz degerleri cok umursamiyoruz aslinda keseyi gorebildikten sonra dedi. Doktorun dedigini cok takma baska bi doktora gorun gerekirse sagliksiz diye ilk denilene inanmamak lqzm bence
Kese rahimde gorunduyse dis gebelik degil zaten. O yuzden endise etme.. ben dun degerlerimi doktora gosterim besinci haftaya gore normalmi peki falan diye biz degerleri cok umursamiyoruz aslinda keseyi gorebildikten sonra dedi. Doktorun dedigini cok takma baska bi doktora gorun gerekirse sagliksiz diye ilk denilene inanmamak lqzm bence
kaç haftalık hamilesiniz11 Kasım da beta hcg 2256 çıktı 16 kasımda 3505 çıktı ultrasonda kese küçük ve kanama alanları var dedi 18 kasım da yani dün beta hcg 5900 çıktı doktor sağlıksız gebelik diyor başına böyle bir şey gelen var mı ? dış gebelik olabilir mi ?
inşallah dediğin gibidir keseyi gördü ama kese biraz küçük ve kanama alanları var dedi
Benim 13binlere kadar çıktı hastanede yatdım kanama oldu progestan içmeme rağmen kalp atişida olmadi düşük yaptim çok zor oldu11 Kasım da beta hcg 2256 çıktı 16 kasımda 3505 çıktı ultrasonda kese küçük ve kanama alanları var dedi 18 kasım da yani dün beta hcg 5900 çıktı doktor sağlıksız gebelik diyor başına böyle bir şey gelen var mı ? dış gebelik olabilir mi ?
hafta olarak şöyle 5 ekim son adet tarihim henüz adet olmadımkaç haftalık hamilesiniz
cumartesi günü 9.8 mm idi dr. bekleyelim dedi kendi kendine düşüreyim diyeKese kaç mm?
cumartesi günü 9.8 mm idi dr. bekleyelim dedi kendi kendine düşüreyim diye
Sizin durumunuz nasıl ? biz haftaya kürtaj planladıkSanırım 7. Haftanın içindesiniz, kese biraz küçük olabilir. Ancak inşallah sağlıkla ilerler. Kendi durumuma kıyasla sizinki daha umut verici duruyor. Betanızda son değer güzel artmış maşallah. Siz istirahat etmeye çalışın, yormayın kendinizi. Allah şifa versin.