• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg düzensiz artıyor kesin sağlıksız gebelik midir?

gossdese

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
63
19
3
34
Arkadaşlar betam sağlıksız yükseliyor iki doktora gittim birisi kesin düşük dedi diğeri daha insancıldı bir şey söylemek için erken dedi.Betası düzensiz yükselmiş hatta yerinde saymış ama akabinde sağlıklı doğum yapmış anneler var mı? Yoksa beni karanlık bir süreç mi bekliyor doktorun kapısında sinir krizi geçirdim çok mutsuzum

Arkadaşlar betam sağlıksız yükseliyor iki doktora gittim birisi kesin düşük dedi diğeri daha insancıldı bir şey söylemek için erken dedi.Betası düzensiz yükselmiş hatta yerinde saymış ama akabinde sağlıklı doğum yapmış anneler var mı? Yoksa beni karanlık bir süreç mi bekliyor doktorun kapısında sinir krizi geçirdim çok mutsuzum

Artış kaç kaç ilerliyor?

Allahtan umut kesilmez. Kendini üzme ama hazırla. Herşeyde bir hayır vardır. Benim düşükle sonuçlandı ama çok araştırmıştım o zaman ve bir kaç kişi sağlıklı doğum yapmıştı

Merhaba, çok merak ettim durumunuz nedir acaba. Bende de aynı durum varda.

Malesef benim akabinde betam düşmeye başladı ve adet kanamasından sonra da sıfırlandı
Çok üzüldüm.sizide üzdüm. Kusura bakmayın. Benimde düzensiz yükseliyor. Tüp bebek yaptık biz. Doktorum tekrar test ve ultrason için çağırdı. Yarın gideceğim bakalım. Dönüşünüz için çok teşekkür ederim 🙂

Çok üzüldüm.sizide üzdüm. Kusura bakmayın. Benimde düzensiz yükseliyor. Tüp bebek yaptık biz. Doktorum tekrar test ve ultrason için çağırdı. Yarın gideceğim bakalım. Dönüşünüz için çok teşekkür ederim 🙂
Hiç önemli değil insan her şeyi kanıksıyor. Umarım siz güzel haberler alırsınız bu dönemde moralinizi mutlaka yüksek tutun 🌸

Back
X