• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg dusuyor lutfen yardim

bihsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
30
0
86
- Yurtdışı
benim son adet tarihim 28aralik 20 ocak bhcg testi yaptirdim yok cikti 28adet olmam gerekirken olmamadim subat 10doktora gittim hamileyim ama kac haftalik oldugu tam belli degil gecen hafta ultrasono girdim 5haftalik falan gozukuyor ama bu az bebek buyumuyor alinmasi lazim dedi benden bhcg testi istedi ilki 33434.1cikti 2gun sonra yani dun gene yaptirdim oda 23437.7cikti yani bebegim gercekten gelismiyormu lutfen yardim edin kafam cok karisik kizlar yarin gelin alinicak gunu belirlicez dedi doktorum :63::emir_bebek:

cnm bu konuda hiçbi fikrim yok.umarım herşey yolunda olur.olmasa eger şöle düşün anne karnındaki bazı bebekler yani sakat özürlü gibi olan bebekleranne karnında gelişimlerini durdurumuş.eger durdurmazsa rahim farklı algılayıp bunu vücuttan atıyomuş.o yüzden hiç üzülme eger kısmetind anne olmak varsa olursun rabbim bu bebege can verdiyse yaşar inş heşey yolunda olur cnm yaa :(:18:

canım ne yazıkki artması gereken değerin düşmüş bu da bebeğinin ne yazıkki gelişemediğinin göstergesi. çok üzüldüm sağlıcakla kal....

Allah yardımcın olsun..Ve lütfen moralini yüksek tutmaya çalış.önemli olan sensin.sen sağlıklı ol bebek olur..bize de son durumu bildir lütfen

bebek yata bebek gozukuyor ama kanamam agrim hic birseyde yok yarin gitcem son kez utrasonda bakilcak kalbi atmazsa alincak bide ilk deger bhcg gozukmuyor toplam yarin 7haftalik olcak lutfen bilenler birseyler yazsin

canım sat aralık olmasına rağmen 7 haftalık olması çok az.benimde beta hcg yükselişim çok azdı.ama toparladı sonradan .allah yardımcın olsun.hayırlısını dile Allahtan.

canım sat aralık olmasına rağmen 7 haftalık olması çok az.benimde beta hcg yükselişim çok azdı.ama toparladı sonradan .allah yardımcın olsun.hayırlısını dile Allahtan.

canim ama ben ocak 20 betahcg testi yaptirdim onda yok gozukuyordu tam kac haftalik suan bilinmiyor seninki nasil cikti canim ilac falanmi icti bide kac haftalikti

cANIM merhaba sende benden 1 ay sonra hamıle kalmışsın.öncelikle çok üzüldüm.benım 3 hfta önce bebeğimi 11 hftalıkken aldılar.akrania teşhisiyle bu bebek yaşamaz diyerk.öncelikle ben 7 haftalıkken gittiğimde kalp atışını dinlemiştim.senin dinledilermi atıyor mu? bi de sadece tek doktora odaklanma mutlaka başka doktorlarra git ve için rahat etsin.ben hala kendime gelemedim allah seni ve bebeğini inş korur mucızeler olur ınş.

cANIM merhaba sende benden 1 ay sonra hamıle kalmışsın.öncelikle çok üzüldüm.benım 3 hfta önce bebeğimi 11 hftalıkken aldılar.akrania teşhisiyle bu bebek yaşamaz diyerk.öncelikle ben 7 haftalıkken gittiğimde kalp atışını dinlemiştim.senin dinledilermi atıyor mu? bi de sadece tek doktora odaklanma mutlaka başka doktorlarra git ve için rahat etsin.ben hala kendime gelemedim allah seni ve bebeğini inş korur mucızeler olur ınş.

yok canim kalp atisi yok dediler gecen hafta gittigimde zaten ondan buyumuyor alalim dediler ama ultrasonda 6haftalik tam gununu gosteriyordu buyumuyor dediler benim ilk bebegimde ayni olmustu 7haftalikken aldilar ama ozaman kanamamda vardi 2bebegimide18haftalikken dusurdum 3cuyu hastane ev giderek bi hafta hastane 1ay ev yatarak dogurdum simdide bu artik biktim neden bizde normal dogum yapamiyoruz bilmiyorum

kanamam basladi dunden beri kanamam var doktorumu aradim dedi yapicak bisey yok kan pihtisi falanda yok dusuyormu anlamadim suan kafam cok karisik koyu kirmizi ama agrimda yok napicam bilmiyorum heralde duscek evde diyorum doktoruma haftaya gitcem kalp atisi varmi diye ama belkide bu gidisimde bebegi bile goremeyiz diyorum cok cok uzuluyorum
kimsede yokburda yurt disinda yasiyorum tek basima mucadele vermeye calisiyorum dunden beri agla agla harap oldum

canımbenimyalnız değilsin neden öylediyosun bak Rabbimsana bağışlasın 1 evladın varmış lütfen üzülmemeye çalışgüçlü olmaya çalış Rabbim yardımcın olsunn

Merhaba arkadaşlar. Benim sat 11 ocaktı. Doktorum bir hafta boyunca gonal-fe iğneleri vererek bir tane kaliteli yumurtamın oluşmasını sağladı.19 ocakta çatlatma iğnesi vuruldum. Şubatın 4ünde yaptırmış olduğum bhcg testi sonucu 13 çıktı. 2 gün sonra ise bhcg testim 44 çıktı. Ardından 2 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oluştu ve bir gün sürdü. Ogün tekrar başka bir hastanede bhcg değerim 194 çıktı. Gebelik olduğu söylendi. Bir hafta sonra ultrasondan bakılmak için çağrıldım. Dün ultrasonda doktorum henüz çok küçük olduğu için kesenin görülmediğini ve rahmimin kalınlaştığını dolayısıyla şu anda muhtemelen bebeğin tutunma aşamasında olabileceğini belirterek bhcg istedi ve malesef :( bhcg sonucum 83 çıktı. Buna rağmen doktorum hemen olumsuz düşünmeyelim 2 gün sonrada bi bhcg değerine bakalım labaratuvar hatası olabilir dedi ve sabah akşam aldığım progestan ilacımı 3e çıkardı. Şu anda hiçbir ağrım sızım olmadığı gibi lekelenmelerim ve kanamamda yok. Sizce durumum nedir, yardımınıza ihtiyacım var.

Back