Beta hcg düşüyor ama kanama yok

hyagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2024
12
1
25
Meraba ilk gebeliğim fakat beta değerim istenilen düzeyde artmadı doktor sağlıksız gebelik dedi beta hcg değerim düşmeye başladı fakat kanamam ağrım vs yok ne oldugunu anlamıyorum korkuyorum başına gelen bilen lütfen yardımcı olabilir mi çok tedirginim doktor kan takibi yapıyor ne oldugunu bilmiyorum diyor

muhtemelen kimyasal gebeliktir önümüzdeki günlerde de adet görürsünüz bence. geçmiş olsun canınızı sıkmayın genelde kimyasal gebeliğin peşinden sağlıklı gebelik gelir

Durumunuz nedir aynı durumdayım benim de yavaş yavaş düşüyor ve regl gecikmesinin 12.günündeyim kanama hâlâ yok?siz naptınız

Adetim bir gün gecikince kan testi yaptırdım 150 çıktı betam (14 ekim)
16 ekim akşam 218 gecesi 179
18 ekim 142
20 ekim 136
Bugün tekrardan kan vericem sağlıksız dendi lakin ….kanamam hala yok 12.gün adet gecikmemin ne zaman gelecek bu kanama 😭😭😭

Merhaba arkadaşlar bende yardım istiyorum Salı günü doktorda gittim pcosum var sağ yumurtalıkta ve hamileyim doktor şüpheli gebelik dedi hiç ilgilenmedi ve beni korkuttu keseyi gördüm ama bebeği göremedim doktor kan tahlili istedi 5172 çıktı değerlerin iyi gidiyor dedi sizde bebeğimi görebilir miyim

Adetim bir gün gecikince kan testi yaptırdım 150 çıktı betam (14 ekim)
16 ekim akşam 218 gecesi 179
18 ekim 142
20 ekim 136
Bugün tekrardan kan vericem sağlıksız dendi lakin ….kanamam hala yok 12.gün adet gecikmemin ne zaman gelecek bu kanama 😭😭😭
17 Ekim 70
21 Ekim 121
25 Ekim 114
Gecikmenin 13.günündeyim doktorum kimyasal gebelik olduğunu regle benzer kanamam olabileceğini ve endişelenmememi söyledi ultrasonda görünen bir kese de yok ama gün geçtikçe daha çok endişeleniyorum

Meraba ilk gebeliğim fakat beta değerim istenilen düzeyde artmadı doktor sağlıksız gebelik dedi beta hcg değerim düşmeye başladı fakat kanamam ağrım vs yok ne oldugunu anlamıyorum korkuyorum başına gelen bilen lütfen yardımcı olabilir mi çok tedirginim doktor kan takibi yapıyor ne oldugunu bilmiyorum diyor
Kimyasal gebelik olma olasılığı yüksek kanama olmuyor adetle atıyorsun yani bende öyle olmuştu doktorda öyle soylemisti zaten

X