Beta hcg düşüp yükselmesi

dwniz

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
37
9
29
Kızlar beta hcg düşüp sonra yükseldi. Ne anlama geliyor? Daha önce yaşayan var mu

İlkten 344 çıktı öyle öğrendim. Sonra kanamam oldu 179 a düştü. 1 hadta sonra 502 oldu
502den sonra bidaha baktirmadinizmi ? Hepsini ayni yerdemi baktirdiniz ? Laboratuvar farkli oluncada farkli çıkabilir

Cogul gebelik olabilirmi diye dusundum ama bilemedim yani kimyasalda olur genelde boyle seyler doktorunuz ne diyor tup bebek falanmi bu ?
Kaç doktora gittim hiçbiri bişey diyemedi. Dış gebelik dediler önce sonra baktılar değil. Kürtaj diyorlar şimdi de. En son fa kürtajdan vazgeçtiler beta testi yapacaklar iki günde bir. Tüp bebek değil normal. 2 kere düşük yaptım bu üçüncü 😔

Kaç doktora gittim hiçbiri bişey diyemedi. Dış gebelik dediler önce sonra baktılar değil. Kürtaj diyorlar şimdi de. En son fa kürtajdan vazgeçtiler beta testi yapacaklar iki günde bir. Tüp bebek değil normal. 2 kere düşük yaptım bu üçüncü 😔
Cok cok gecmis olsun cok üzüldüm yinede guzel düşünün insaAllah hamilesinizdir

Hayırlısı olsun hakkınızda biliyorum çok zor ama stres bu duruma iyi gelmiyor bende hamile kaldığımı öğrenmiştim beta hcg değerlerim artıyordu ama istenilen düzeyde artmadı iki günde bir ikiye katlaması gerekiyormuş 6 haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı kese vardı ama gelişim yoktu zorunlu kürtaj oldum

X