Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaç doktora gittim hiçbiri bişey diyemedi. Dış gebelik dediler önce sonra baktılar değil. Kürtaj diyorlar şimdi de. En son fa kürtajdan vazgeçtiler beta testi yapacaklar iki günde bir. Tüp bebek değil normal. 2 kere düşük yaptım bu üçüncü
Kaç doktora gittim hiçbiri bişey diyemedi. Dış gebelik dediler önce sonra baktılar değil. Kürtaj diyorlar şimdi de. En son fa kürtajdan vazgeçtiler beta testi yapacaklar iki günde bir. Tüp bebek değil normal. 2 kere düşük yaptım bu üçüncü
Hayırlısı olsun hakkınızda biliyorum çok zor ama stres bu duruma iyi gelmiyor bende hamile kaldığımı öğrenmiştim beta hcg değerlerim artıyordu ama istenilen düzeyde artmadı iki günde bir ikiye katlaması gerekiyormuş 6 haftada boş gebelik olduğu anlaşıldı kese vardı ama gelişim yoktu zorunlu kürtaj oldum