• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg düşüklüğü

umutluluk79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
255
7
26
Diğer
mrblar 18 haziran da en son adet oldum ...yeni hamile olduğumu öğrendim ancak beta 595 cıktı...doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi....bu test sonucu kötü mü...düşük falanın bi haberci si midir.......

595 in nesi küçük ki? Benim SAT 27 mayıstı. 26 haziranda kan testi yaptırdım ve 80,85 çıkmıştı. Seninki kaç kat fazla hemde... Hemen karamsarlığa neden düşüyorsun? Senin karamsar, stresli olmaman lazım :34:

mrblar 18 haziran da en son adet oldum ...yeni hamile olduğumu öğrendim ancak beta 595 cıktı...doktor 2 gün sonra tekrar gel dedi....bu test sonucu kötü mü...düşük falanın bi haberci si midir.......

ewt canım hamılesın :)))) ıkı gun sora tekrar olçup yukselmesıne bakaccak yaklaşık ıkı katına çıkması gerekır yanı ıkı sonra 1000 cıvarında olması gerkır normal yanı hayırlı olsunnnn ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

ewt canım hamılesın :)))) ıkı gun sora tekrar olçup yukselmesıne bakaccak yaklaşık ıkı katına çıkması gerekır yanı ıkı sonra 1000 cıvarında olması gerkır normal yanı hayırlı olsunnnn ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Aaa bizim günlerimiz aynı :16:

Joven, bende pek bir belirti olmadı. Ki hala da yok :52:

Belirtilerinizi Cok metal ediyorum[/QUOT
adetten öncekiler :
ağızda metal tadı çok fenaa hemde
kabızlık arada baş dönmesi
göğüslerimde yeşil damar çıktı
birde vajinam da renk değişiklği odu kanlanmıstı sankı özellıkle giriş kısmı ve etrafı mor gıbıydı çok sasırmıstım
adet gecıkmesınden sonra ise
arada mıdem bulandı gögüslerim acımaya basladı
benım farkedebıldıklerım bunlar

betan çok çok iyi çıkmış hiç kafana takma hatta çoğu insana göre bile yüksek.bende adet olacağım gün 425 ti.............şimdi 15. haftaya başladık... şimdiden böyle şeylere takılırsan strese girersin hiç gerek yok

msj yazan herkese coook tşk ederim....ben öle cok büyük bir belirti yasamadım cnm...aynı adet öncesi yasananları yasadım...ama bu sefer erken basladı mesala 10 gün önceden falan...yemek yedikten sonra cok hafif bulantım oluyodu o kadar...allah isteyen herkese nasip etsin inş...bana da sağlıcakla kucağıma aldırmyı nasip etsin...

Back