Önemli olan ilk değer değil, bu değer nasıl artıyor onu görmek. Ben beta 4 ile öğrenmiştim. Gönlünüze göre olsun.Kızlar Merhabalar;
-ilk gebeliğim 9+4 günlük kalbi durdu kürtaj
-2.Gebelik kimyasala döndü
Bu iki kayıptan sonra detaylı araştırma lar yapıldı
Histeroskopi rahim yerleşeceği alan darmış o genişletildi kalınlık yeterli değildi
Tüm tedavi bitti yer genişledi kalınlık istenilen seviyegeldi
-16 ekim ovülasyan testimpik ve ağrılı idi
16-17-18 ekim değerlendirdik
31 ekim beta hcg 20,66
Çok düşük değilmi kızlar , yarın tekrarı yapılacak
Benzer durum yaşayan
Haziran ayında da 28,88 ilk beta 2 gün sonra 21 düşünce hep aynı gider sandım Teşekkür ederim gönlümüze göre olsun HerşeyÖnemli olan ilk değer değil, bu değer nasıl artıyor onu görmek. Ben beta 4 ile öğrenmiştim. Gönlünüze göre olsun.
merhaba sonucunuz ne olduKızlar Merhabalar;
Histeroskopi rahim yerleşeceği alan darmış o genişletildi kalınlık yeterli değildi
31 ekim beta hcg 20,66
Benzer durum yaşayan
Merhaba beta benim de 4 kusur suan. Beta 4 den sonra verdiğiniz kanlar nasıl yükseldi?kucuk mu ilerledi birden mi yukseldiÖnemli olan ilk değer değil, bu değer nasıl artıyor onu görmek. Ben beta 4 ile öğrenmiştim. Gönlünüze göre olsun.
4-2 gün sonra 40 - 4 gün sonra 240 - 4 gün sonra 1800Merhaba beta benim de 4 kusur suan. Beta 4 den sonra verdiğiniz kanlar nasıl yükseldi?kucuk mu ilerledi birden mi yukseldi
İnşallah hızlıca yükselir çok sevindim sizin adınıza. Ben regl olduğum gün verdim. Çünkü regl mi emin değildim. Yerleşme Kanamasina da benziyordu. 3 çıktı. İki gün sonra tekrar verdim 4.50 çıktı. Benimde kafam karıştı. Herhalde kimyasal. Çünkü regliyken çıktıBende dün bata 4 gün kala verdim test. 18.7 çıktı sonucum.. beklemek çok zor
Harika yükselmiş. Sağlıklı bir doğumunuz olur inşallah4-2 gün sonra 40 - 4 gün sonra 240 - 4 gün sonra 1800
Son durumunuz nedirKızlar Merhabalar;
31 ekim beta hcg 20,66
Benzer durum yaşayan
MerhabalarSon durumunuz nedir
çok teşekkürler. doğdu 3 yaşında :) darısı başınıza olsun inşallah.İnşallah hızlıca yükselir çok sevindim sizin adınıza. Ben regl olduğum gün verdim. Çünkü regl mi emin değildim. Yerleşme Kanamasina da benziyordu. 3 çıktı. İki gün sonra tekrar verdim 4.50 çıktı. Benimde kafam karıştı. Herhalde kimyasal. Çünkü regliyken çıktı
Harika yükselmiş. Sağlıklı bir doğumunuz olur inşallah