Beta hcg düşüklüğü

osmb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2024
25
4
39
Kızlar Merhabalar;

-ilk gebeliğim 9+4 günlük kalbi durdu kürtaj

-2.Gebelik kimyasala döndü

Bu iki kayıptan sonra detaylı araştırma lar yapıldı
Histeroskopi rahim yerleşeceği alan darmış o genişletildi kalınlık yeterli değildi

Tüm tedavi bitti yer genişledi kalınlık istenilen seviyegeldi

-16 ekim ovülasyan testimpik ve ağrılı idi

16-17-18 ekim değerlendirdik

31 ekim beta hcg 20,66

Çok düşük değilmi kızlar , yarın tekrarı yapılacak

Benzer durum yaşayan

Önemli olan ilk değer değil, bu değer nasıl artıyor onu görmek. Ben beta 4 ile öğrenmiştim. Gönlünüze göre olsun.

Önemli olan ilk değer değil, bu değer nasıl artıyor onu görmek. Ben beta 4 ile öğrenmiştim. Gönlünüze göre olsun.
Haziran ayında da 28,88 ilk beta 2 gün sonra 21 düşünce hep aynı gider sandım Teşekkür ederim gönlümüze göre olsun Herşey

merhaba sonucunuz ne oldu

Merhaba beta benim de 4 kusur suan. Beta 4 den sonra verdiğiniz kanlar nasıl yükseldi?kucuk mu ilerledi birden mi yukseldi

Artışına bağlı olarak bakın 2 ye katlarsa sorun yok demektir çok çok küçğk olduğu içindir belki

Bende dün bata 4 gün kala verdim test. 18.7 çıktı sonucum.. beklemek çok zor

Bende dün bata 4 gün kala verdim test. 18.7 çıktı sonucum.. beklemek çok zor
İnşallah hızlıca yükselir çok sevindim sizin adınıza. Ben regl olduğum gün verdim. Çünkü regl mi emin değildim. Yerleşme Kanamasina da benziyordu. 3 çıktı. İki gün sonra tekrar verdim 4.50 çıktı. Benimde kafam karıştı. Herhalde kimyasal. Çünkü regliyken çıktı
4-2 gün sonra 40 - 4 gün sonra 240 - 4 gün sonra 1800
Harika yükselmiş. Sağlıklı bir doğumunuz olur inşallah

Son durumunuz nedir

çok teşekkürler. doğdu 3 yaşında :) darısı başınıza olsun inşallah.

Duanızı eksik etmeyin sağlıkla ilerlesin

Histereskopi sonrası umarım sağlıkla tututunur bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…