- 17 Eylül 2021
- 12
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Kelebek3424
-
Cnm bnmde 6.6 cikti yarin tekrar vericem kan persembe gunu verdim doktor 1 hafta sonra gek yine bajakim dedi artik yarin bende merakla bekliyorumBETA HCG ADET GECİKMESİNDEN 1 GUN SONRA KAN TAHLİLİ 24.01 ÇIKTI ERTESİ GUN DOKTORA DOKTORA GİTTİGİMDE TEKRAR BETAYA BAKILDI 37.04 YUKSELMİS ULTRASYONDA GOREMEDİ BOYLE OLUP BETASİ YUKSELEN VAR Mİ YAZABİLİR MİSNİz
Ne çıktı pekiCnm bnmde 6.6 cikti yarin tekrar vericem kan persembe gunu verdim doktor 1 hafta sonra gek yine bajakim dedi artik yarin bende merakla bekliyorum
Ertesi gun degil 2 gunde bir kan verilir..37 ciktiktan iki gun sonra kan verirsen en az 2 kati yukselmesi gerekir saglikli bir gebeliktir insalahhBETA HCG ADET GECİKMESİNDEN 1 GUN SONRA KAN TAHLİLİ 24.01 ÇIKTI ERTESİ GUN DOKTORA DOKTORA GİTTİGİMDE TEKRAR BETAYA BAKILDI 37.04 YUKSELMİS ULTRASYONDA GOREMEDİ BOYLE OLUP BETASİ YUKSELEN VAR Mİ YAZABİLİR MİSNİz
363.3 cikti doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra kadin doguma gidicemNe çıktı peki
363.3 cikti doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra kadin doguma gidicem
Merhaba , bende salı günü sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam 7 gibi kan verdim beta 10.18 çıktı . Doktor çok arada iki gün sonra tekrar ver dedi ama ben yüzleşmek istemediğim için bugün kan vermem gerekirken vermedim . Bir hafta beklemek istedim . Sizce kimyasal gebelik olabilir mi yoksa değerim yükselir mi ? Teşekkür ederim.Cnm bnmde 6.6 cikti yarin tekrar vericem kan persembe gunu verdim doktor 1 hafta sonra gek yine bajakim dedi artik yarin bende merakla bekliyorum
Bi sürü gebelik çeşitleri var Bi an önce kan vermelisinMerhaba , bende salı günü sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam 7 gibi kan verdim beta 10.18 çıktı . Doktor çok arada iki gün sonra tekrar ver dedi ama ben yüzleşmek istemediğim için bugün kan vermem gerekirken vermedim . Bir hafta beklemek istedim . Sizce kimyasal gebelik olabilir mi yoksa değerim yükselir mi ? Teşekkür ederim.
Pko luyum regl im çok düzensiz ama en fazla 42. Günde olurdum . Bugün 42. Gün ama ne regl oldum ne de regl e dair en ufak bir belirtim var . Kafam çok karışık , eğer yükselme varsa evde yaptığım idrar testinde belli olur mu ? Yarın sabah tekrar yapayım eğer ikinci çizgiyi görmezsem yoktur diyebilir miyiz .Bi sürü gebelik çeşitleri var Bi an önce kan vermelisin
Yukselir cnm istersen mesela bugun verdin haftaya bugun ver ben oyle yaptim daha net oluyor doktorum oyle soyledi teredutte kalmasin dedi ozamana kadar yukselme orani daha cok oluyorMerhaba , bende salı günü sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam 7 gibi kan verdim beta 10.18 çıktı . Doktor çok arada iki gün sonra tekrar ver dedi ama ben yüzleşmek istemediğim için bugün kan vermem gerekirken vermedim . Bir hafta beklemek istedim . Sizce kimyasal gebelik olabilir mi yoksa değerim yükselir mi ? Teşekkür ederim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim umut olduYukselir cnm istersen mesela bugun verdin haftaya bugun ver ben oyle yaptim daha net oluyor doktorum oyle soyledi teredutte kalmasin dedi ozamana kadar yukselme orani daha cok oluyor
Bende ayni durumdayım bat tan 4 gun once 11.25 çıktı. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Bugün kan verdim sonuc yarin cikacak ama dun az kahverengi leke geldi bugun de devam ediyor sanırım adet oldum. Umarim senin degerin yukselirİnşallah canım çok teşekkür ederim umut oldubekleyeceğim bir hafta sonra vereceğim umarım olumlu sonuç alırım
Yaptiginiz testin markası nedir acaba? Benim 11.25 cikmasindan sonra 2 kez prodoctor erken gebelik testi yaptim ikisinde de bir şey çıkmadı. Size göre daha yuksek ama testten kaynakli mi diye dusundum bi anMerhaba , bende salı günü sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam 7 gibi kan verdim beta 10.18 çıktı . Doktor çok arada iki gün sonra tekrar ver dedi ama ben yüzleşmek istemediğim için bugün kan vermem gerekirken vermedim . Bir hafta beklemek istedim . Sizce kimyasal gebelik olabilir mi yoksa değerim yükselir mi ? Teşekkür ederim.
Neden kimyasal olsun. Kani tekrarla. Hcg birden bire yuzlere binlere firlamazki azdan başlar yavas yavaş artar. Ben de 19la oğrenmişdim mesela. Bir gun erken verseydim bende de 10 çikardi buyuk ihtimal. Olumsuzu dusunmeyin. Sadece 2 gun sonra tekrarlayin. Adetinize daha varsa adet geçince tekrarlayinMerhaba , bende salı günü sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam 7 gibi kan verdim beta 10.18 çıktı . Doktor çok arada iki gün sonra tekrar ver dedi ama ben yüzleşmek istemediğim için bugün kan vermem gerekirken vermedim . Bir hafta beklemek istedim . Sizce kimyasal gebelik olabilir mi yoksa değerim yükselir mi ? Teşekkür ederim.
Inslaah cnm bekliyorum guzel haberleriniİnşallah canım çok teşekkür ederim umut oldubekleyeceğim bir hafta sonra vereceğim umarım olumlu sonuç alırım
Insalqlh gusel sonuclar alirisn cnmBende ayni durumdayım bat tan 4 gun once 11.25 çıktı. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Bugün kan verdim sonuc yarin cikacak ama dun az kahverengi leke geldi bugun de devam ediyor sanırım adet oldum. Umarim senin degerin yukselir
Çok umudum yok ama inşallah sizler çok güzel haberler alırsınızInsalqlh gusel sonuclar alirisn cnm
İnşallah 9inda bi daha gidicem bakalım inşallah gorurum bu sfer bebegiErtesi gun degil 2 gunde bir kan verilir..37 ciktiktan iki gun sonra kan verirsen en az 2 kati yukselmesi gerekir saglikli bir gebeliktir insalahh
Comfort early markası erken gebelik testi o daYaptiginiz testin markası nedir acaba? Benim 11.25 cikmasindan sonra 2 kez prodoctor erken gebelik testi yaptim ikisinde de bir şey çıkmadı. Size göre daha yuksek ama testten kaynakli mi diye dusundum bi an
Sonucun geldi mi canım ?Bende ayni durumdayım bat tan 4 gun once 11.25 çıktı. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Bugün kan verdim sonuc yarin cikacak ama dun az kahverengi leke geldi bugun de devam ediyor sanırım adet oldum. Umarim senin degerin yukselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?