• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg düşüklüğü boyle olup yukselen var mi

Kelebek3424

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
12
4
1
26
BETA HCG ADET GECİKMESİNDEN 1 GUN SONRA KAN TAHLİLİ 24.01 ÇIKTI ERTESİ GUN DOKTORA DOKTORA GİTTİGİMDE TEKRAR BETAYA BAKILDI 37.04 YUKSELMİS ULTRASYONDA GOREMEDİ BOYLE OLUP BETASİ YUKSELEN VAR Mİ YAZABİLİR MİSNİz

Ultrasonda görmek için çok erken daha 3bin olduğu zaman görüyorlar genelde

BETA HCG ADET GECİKMESİNDEN 1 GUN SONRA KAN TAHLİLİ 24.01 ÇIKTI ERTESİ GUN DOKTORA DOKTORA GİTTİGİMDE TEKRAR BETAYA BAKILDI 37.04 YUKSELMİS ULTRASYONDA GOREMEDİ BOYLE OLUP BETASİ YUKSELEN VAR Mİ YAZABİLİR MİSNİz
Cnm bnmde 6.6 cikti yarin tekrar vericem kan persembe gunu verdim doktor 1 hafta sonra gek yine bajakim dedi artik yarin bende merakla bekliyorum

Ertesi gun degil 2 gunde bir kan verilir..37 ciktiktan iki gun sonra kan verirsen en az 2 kati yukselmesi gerekir saglikli bir gebeliktir insalahh

363.3 cikti doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra kadin doguma gidicem
Cnm bnmde 6.6 cikti yarin tekrar vericem kan persembe gunu verdim doktor 1 hafta sonra gek yine bajakim dedi artik yarin bende merakla bekliyorum
Merhaba , bende salı günü sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam 7 gibi kan verdim beta 10.18 çıktı . Doktor çok arada iki gün sonra tekrar ver dedi ama ben yüzleşmek istemediğim için bugün kan vermem gerekirken vermedim . Bir hafta beklemek istedim . Sizce kimyasal gebelik olabilir mi yoksa değerim yükselir mi ? Teşekkür ederim.

Merhaba , bende salı günü sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Akşam 7 gibi kan verdim beta 10.18 çıktı . Doktor çok arada iki gün sonra tekrar ver dedi ama ben yüzleşmek istemediğim için bugün kan vermem gerekirken vermedim . Bir hafta beklemek istedim . Sizce kimyasal gebelik olabilir mi yoksa değerim yükselir mi ? Teşekkür ederim.
Bi sürü gebelik çeşitleri var Bi an önce kan vermelisin

Bi sürü gebelik çeşitleri var Bi an önce kan vermelisin
Pko luyum regl im çok düzensiz ama en fazla 42. Günde olurdum . Bugün 42. Gün ama ne regl oldum ne de regl e dair en ufak bir belirtim var . Kafam çok karışık , eğer yükselme varsa evde yaptığım idrar testinde belli olur mu ? Yarın sabah tekrar yapayım eğer ikinci çizgiyi görmezsem yoktur diyebilir miyiz .

Yukselir cnm istersen mesela bugun verdin haftaya bugun ver ben oyle yaptim daha net oluyor doktorum oyle soyledi teredutte kalmasin dedi ozamana kadar yukselme orani daha cok oluyor

Yukselir cnm istersen mesela bugun verdin haftaya bugun ver ben oyle yaptim daha net oluyor doktorum oyle soyledi teredutte kalmasin dedi ozamana kadar yukselme orani daha cok oluyor
İnşallah canım çok teşekkür ederim umut oldu 😊 bekleyeceğim bir hafta sonra vereceğim umarım olumlu sonuç alırım

İnşallah canım çok teşekkür ederim umut oldu 😊 bekleyeceğim bir hafta sonra vereceğim umarım olumlu sonuç alırım
Bende ayni durumdayım bat tan 4 gun once 11.25 çıktı. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Bugün kan verdim sonuc yarin cikacak ama dun az kahverengi leke geldi bugun de devam ediyor sanırım adet oldum. Umarim senin degerin yukselir

Yaptiginiz testin markası nedir acaba? Benim 11.25 cikmasindan sonra 2 kez prodoctor erken gebelik testi yaptim ikisinde de bir şey çıkmadı. Size göre daha yuksek ama testten kaynakli mi diye dusundum bi an

Neden kimyasal olsun. Kani tekrarla. Hcg birden bire yuzlere binlere firlamazki azdan başlar yavas yavaş artar. Ben de 19la oğrenmişdim mesela. Bir gun erken verseydim bende de 10 çikardi buyuk ihtimal. Olumsuzu dusunmeyin. Sadece 2 gun sonra tekrarlayin. Adetinize daha varsa adet geçince tekrarlayin

Back