• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG düşük

Elifyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
14
5
1
28
Arkadaşlar kan testi yaptırdım perşembe günü sonucum böyle çıktı gebelik daha çok yeniymiş değerin yükselmesi gerekiyormuş yoksa dış gebelik vs olabilirmiş. Şu an da bekliyorum heyecan da yaşayamadım pazartesi günü tekrar kan vercem umarım yükselmiş olur. Benim ne yapmam gerekiyor acaba nelere dikkat etmem gerekiyor?

Eklentiler

• IMG_20190308_124454.jpg
    IMG_20190308_124454.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 2.228
Kendine dikkat et canım, yorma kendini, is yapma, ağır kaldırma ve iliskide doktora gidene kadar olmasın.
Elinde varsa folik asit kullanama devam et canim.
Sabir ve dua ile pazartesiyi bekle inşallah değerim artacaktir.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.

2 gune bir tekrarlayn umarim duzenli 2 kat artar :) hayirli olsun smdidenn. Erken ogrenmenin boyle bir dezavantaji var bekleme sureci artiyor :)

Kendine dikkat et canım, yorma kendini, is yapma, ağır kaldırma ve iliskide doktora gidene kadar olmasın.
Elinde varsa folik asit kullanama devam et canim.
Sabir ve dua ile pazartesiyi bekle inşallah değerim artacaktir.
Sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah Rabbim.
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏

Arkadaşlar kan testi yaptırdım perşembe günü sonucum böyle çıktı gebelik daha çok yeniymiş değerin yükselmesi gerekiyormuş yoksa dış gebelik vs olabilirmiş. Şu an da bekliyorum heyecan da yaşayamadım pazartesi günü tekrar kan vercem umarım yükselmiş olur. Benim ne yapmam gerekiyor acaba nelere dikkat etmem gerekiyor?
Bidahaki

Değeriniz y
değeriniz yükseldimi peki benimde 46.18 çıktı beta hcgem

Back