- 24 Şubat 2025
- 100
- 45
- 13
- 38
- Konu Sahibi manolya2025
-
4.03 yükselebilecek bir değer pozitife çok yakın iki gün sonra kan verin bence artacakMerhaba kızlar,beta hcg Reglime 4 gün kala 4,03 çıktı,negatif evet ama Reglime 4 gün olduğu için ve 0,…veya 1… gibi bir değer değil de 4,03 çıkınca negatif olduğu konusunda emin olamadım,bu şekilde olup sonradan beta hcg hormonu yükselenler var mı?
Ben çok negatif gördüm kanda ama hiç 2nin üstüne çıkmadı negatifte4.03 yükselebilecek bir değer pozitife çok yakın iki gün sonra kan verin bence artacak
Bence de 3 günde test verinMerhaba kızlar,beta hcg Reglime 4 gün kala 4,03 çıktı,negatif evet ama Reglime 4 gün olduğu için ve 0,…veya 1… gibi bir değer değil de 4,03 çıkınca negatif olduğu konusunda emin olamadım,bu şekilde olup sonradan beta hcg hormonu yükselenler var mı?
4.03 yükselebilecek bir değer pozitife çok yakın iki gün sonra kan verin bence artacak
Teşekkür ederim geçen ay kimyasal gebelik oldum,kimyasaldan sonra gene kalma ihtimali daha yüksek diye duydum.4.03 yükselebilecek bir değer pozitife çok yakın iki gün sonra kan verin bence artacak
İnşallahBence de 3 günde test verin
Teşekkür ederimBeslenme dikkat et asla stres yapma mutlu ol hormonu etkiler
Erken gebelik testleri bile 4-5 gün önce çıkardığı için kanda çıkar diye düşündüm ama belli olmuyor aslında erken evetZaten kanı da erken vermişsiniz. Regli gecikmesi olduğunda verilmeli. O yüzden regli gecikmenizi bekleyip tekrar kan verin. Yükselmesi çok muhtemel bir değer
Merhaba sonucunuz ne oldu acaba tekrar kan verdiniz mi?Ben çok negatif gördüm kanda ama hiç 2nin üstüne çıkmadı negatifte
Bana mı sordunuz sonucu?Merhaba sonucunuz ne oldu acaba tekrar kan verdiniz mi?
Evet kusura bakmayın yanlış etiketlemişimBana mı sordunuz sonucu?
Beta hcg önce 26 ya sonra 53 e çıktı 2 gün sonra ise maalesef 17 ye düştü,kimyasal gebelik olduEvet kusura bakmayın yanlış etiketlemişim
Hayırlısı olsun inşallah bundan sonra arkası gelir, moralinizi yüksek tutun bende bi konu açtım bakıp cevaplarsan sevinirimBeta hcg önce 26 ya sonra 53 e çıktı 2 gün sonra ise maalesef 17 ye düştü,kimyasal gebelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?