Beta Hcg düşük,yükselir mi?

manolya2025

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
9
3
1
38
Merhaba kızlar,beta hcg Reglime 4 gün kala 4,03 çıktı,negatif evet ama Reglime 4 gün olduğu için ve 0,…veya 1… gibi bir değer değil de 4,03 çıkınca negatif olduğu konusunda emin olamadım,bu şekilde olup sonradan beta hcg hormonu yükselenler var mı?

4.03 yükselebilecek bir değer pozitife çok yakın iki gün sonra kan verin bence artacak

Bence de 3 günde test verin

Zaten kanı da erken vermişsiniz. Regli gecikmesi olduğunda verilmeli. O yüzden regli gecikmenizi bekleyip tekrar kan verin. Yükselmesi çok muhtemel bir değer

Erken vermişsin zaten geç döllenmeden dolayı olabilir ilk gebeligimde benim çok çok düşüktü dış gebelik sandılar bekledim sonradan yukseldi

Zaten kanı da erken vermişsiniz. Regli gecikmesi olduğunda verilmeli. O yüzden regli gecikmenizi bekleyip tekrar kan verin. Yükselmesi çok muhtemel bir değer
Erken gebelik testleri bile 4-5 gün önce çıkardığı için kanda çıkar diye düşündüm ama belli olmuyor aslında erken evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…