Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inşallah bı umut arıyorum yoksa aşılamaya yönlendirecek doktorYükselebilir daha çok var adet gününe
yükselir bence bende adetime 3 gün varken yaptım 2.2 çıktı adetim 2 gün gecikince tekrar yaptım kan testi 46 çıktıMerhaba hanımlar beta HCG 2.95 çıktı adetime 11 gün kadar var sizce yükselir mi yada böyle olup yükselen oldu mu ?
ya cidden mi banada bu hafta içi gel dedi ama korkumdan gitmiyorum belim kasıklarım ağrıyor adet olacak misim gibi sonra vaz geciyorum gitmekten bekliyim diyorumyükselir bence bende adetime 3 gün varken yaptım 2.2 çıktı adetim 2 gün gecikince tekrar yaptım kan testi 46 çıktı
bence git benimde kasıklarım ve belim çok ağrıyordu hamileliğimi öğrendikten 5 gün sonra düşük yaptım en azından doktor takibinde olursun ben oyalandım dedim gitmişken keseyi falanda görürüm diye ama keşke gitseymişim diyorumya cidden mi banada bu hafta içi gel dedi ama korkumdan gitmiyorum belim kasıklarım ağrıyor adet olacak misim gibi sonra vaz geciyorum gitmekten bekliyim diyorum
Ya çok üzüldüm inşallah gideyim o zaman bide ilk gebeliğim olucak heyecanlıyımbence git benimde kasıklarım ve belim çok ağrıyordu hamileliğimi öğrendikten 5 gün sonra düşük yaptım en azından doktor takibinde olursun ben oyalandım dedim gitmişken keseyi falanda görürüm diye ama keşke gitseymişim diyorum
Bencede git en azından doktor kontrolünde ol benimde ilk gebelikti bidahakine öğrendiğim an gidicem bendeYa çok üzüldüm inşallah gideyim o zaman bide ilk gebeliğim olucak heyecanlıyım
İnşallah Rabbim nasip eder bende verdim kan 489 geldi hamileyim çok sukurBencede git en azından doktor kontrolünde ol benimde ilk gebelikti bidahakine öğrendiğim an gidicem bende
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimİnşallah Rabbim nasip eder bende verdim kan 489 geldi hamileyim çok sukur
Çok Teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim![]()
Amin teşekkür ederim isteyen herkese inşallahÇok Teşekkür ederimRabbim sana da nasip etsin inşaallah Hayırlısını kolaylık ile