Beta hcg düşük çıkıp sonradan artıp hamile olanlar var mı?

Bata 2 gün kala hem normal hem erken gebelik yaptım ikisinde de silik çizgi gördüm. Birde bugün yaptım bugünkü hemen oluştu anında gözlerimle şahit oldum diğerlerinden farkı buydu
Hamilesindir artık takma lütfen bekle bir haftan geçsin kan ver daha ne istiyorsun boyuna çıkıyor isteee

Hamilesindir artık takma lütfen bekle bir haftan geçsin kan ver daha ne istiyorsun boyuna çıkıyor isteee

Sen böyle diyorsun ya içim kıpır kıpır oluyor eşimi uyandırıp sarılasım felan var şuan inşallah öyledir canım inşallah şu kan testi düşük çıkmayaydı iyiydi de o kafamı karıştırıyor dua et bana lütfen inşallah haftaya güzel haberler veririm

İnşallah canım benim üç test birden yanlış olcak değil ya biraz sık dişini ben beş gebelik yaşadım iki oğlum var iki düşük şimdi üçüncüye hamileyim hepsinde pozitif çıktı ki ikisi dış gebelikti

Allah bağışlasın canım maşallah rabbim bahtlarını açık eylesin inşallah hayırlısı olsun her zaman önce sabır ama ben çok aceleciyim işte Daha 1 aydır bebiş düşünüyoruz 5 aylık evliyim henüz ama 2 gün önce beni bir görsen nasıl üzüldüm nasıl ağladım.. hayırlısı olsun.

Ayyy canım sana kıyamam daha çiçeği burnunda azıcık bekliyi ver haberini bekliyorum ve Allah razı olsun cumlemizin inşallah annelik cokkk cokkk müthiş bir duygu öpüyorum seni kendine iyi davran süt yumurta devam

Ya süpersin enerjine hayran kaldım tamam inşallah iyi haberlerle gelirim sende kendine iyi bak caaanıımm

Estağfurullah canım teşekkür ederim o senin önceliğin Allah'na emanet ol inşallah muradına tez kavuşursun

canımm dün regl oldum.. bugün yeni kendime gelebildim.. hayırlısı herşeyin.. silik çizgilere asla inanmayacağım artık.. :) birdhaki aya kaldım hayırlsıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…