Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hadi hayırlısı canım inşallah düzenli artmış olur herdaim güzel çook çok güzel haberler alırız bende yarın kürtaj oluyorum nasip inşallah birdaha ki sefere
Hadi hayırlısı canım inşallah düzenli artmış olur herdaim güzel çook çok güzel haberler alırız bende yarın kürtaj oluyorum nasip inşallah birdaha ki sefere
Evet canim kalp atışı duyulmadı nedeni ni suan bilemiyorum sonuc incelemesi yapılıp bilgi verir dr...inşallah ilerleyen zamanlarda güzel haberler veririm
Evet canim kalp atışı duyulmadı nedeni ni suan bilemiyorum sonuc incelemesi yapılıp bilgi verir dr...inşallah ilerleyen zamanlarda güzel haberler veririm
mrb benım sat 12 mart su an sat 14 nisandı 18 inde yanı 4 gun gecınce kan verdım degerim 21 acaba bu yukselırmı boyle olup bebegını kucagına alan oldumu sımdıden tsk edrm