Merhaba; reglime bir gün kala öylesine yumurtlama testi yaptım ve çok koyu çıktı. Yumurtalama testinde gebelik öğrenmiş oldum. Aynı gece hemen kan testine gittim ve çıkan değerim de hamileydim. (Yaşım 38 /11 yaşında da kızım var, bi kaç yıldır doktora gitmeden olsun diye bekleyenlerdendik)
Sırasıyla Beta Hcg;
27 Eylül - 92.40
29 Eylül - 170.5
01 Ekim - 205.6
04 Ekim - 313.0
**Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım, ufak ufak düştü, bana yerleşme kanaması diyorlardı
orda da ilk öğrendiğimde 77.4 gün sonra 114.1 gün sonra 55.0 görmüştüm. Sonra 4-5 gün sonra sıfırlanması görmem gerektiği için tekrar yapmıştım testi.
Dün akşam testi tekrarladım.
313 çıktı.
ve tüm sonuçlarımla bu sabah doktora göründüm.
Sağlıksız bi gebelik gibi görünüyor, dış gebelik olabilir dedi. ikiye katlanması gerekiyordu dedi.
Vajinal ultrasonla baktı, dış gebelik gibi durmuyor. yarın aynı saatte tekrar test yaptır ve 600 lerde olması gerek dedi. Aksi halde iğneyle düşürtecekmiş. O kadar çok kişinin yazısına şahit oldum ki beta az da artsa sonunda doğuran.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum
Hali hazırda ağrı sızı sancı, kanama lekelenme hiç bişi yok. Benzer durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?
Sırasıyla Beta Hcg;
27 Eylül - 92.40
29 Eylül - 170.5
01 Ekim - 205.6
04 Ekim - 313.0
**Mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadım, ufak ufak düştü, bana yerleşme kanaması diyorlardı
orda da ilk öğrendiğimde 77.4 gün sonra 114.1 gün sonra 55.0 görmüştüm. Sonra 4-5 gün sonra sıfırlanması görmem gerektiği için tekrar yapmıştım testi.
Dün akşam testi tekrarladım.
313 çıktı.
ve tüm sonuçlarımla bu sabah doktora göründüm.
Sağlıksız bi gebelik gibi görünüyor, dış gebelik olabilir dedi. ikiye katlanması gerekiyordu dedi.
Vajinal ultrasonla baktı, dış gebelik gibi durmuyor. yarın aynı saatte tekrar test yaptır ve 600 lerde olması gerek dedi. Aksi halde iğneyle düşürtecekmiş. O kadar çok kişinin yazısına şahit oldum ki beta az da artsa sonunda doğuran.
Ne düşüneceğimi bilemiyorum
Hali hazırda ağrı sızı sancı, kanama lekelenme hiç bişi yok. Benzer durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?