Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde görünmez aslında bu beta ile ama bilemiyorumMerhaba arkadaşlar beta hcg 440 kese ve bebek ultrasonda görünüyor . Bu durumu yaşayan var mı ?
Bende bebekte görünüyor 2.93 mm hattaNormalde görünmez aslında bu beta ile ama bilemiyorumbende 648 de vajinal görmedi
Bende bebekte görünüyor 2.93 mm hatta
Testi yaptırdığınız laboratuvarda sonuç uniti farklı olabilir yani 4400dğr normalde ama belki farklı bir unitte yazdıkları için 440dır çünkü 3000 altında kese ve bebeği görmeleri imkansızMerhaba arkadaşlar beta hcg 440 kese ve bebek ultrasonda görünüyor . Bu durumu yaşayan var mı ?
Kesinlikle görünmez pek normal bir durum değil bu siz en iyisi başka yerde kan verin belki kan verdiğiniz yer sıkıntılıdır sonuç yanlıştır.Merhaba arkadaşlar beta hcg 440 kese ve bebek ultrasonda görünüyor . Bu durumu yaşayan var mı ?
Kesinlikle görünmez pek normal bir durum değil bu siz en iyisi başka yerde kan verin belki kan verdiğiniz yer sıkıntılıdır sonuç yanlıştır.
Ultrasonda böyle kalp atışı henüz yok amaTesti yaptırdığınız laboratuvarda sonuç uniti farklı olabilir yani 4400dğr normalde ama belki farklı bir unitte yazdıkları için 440dır çünkü 3000 altında kese ve bebeği görmeleri imkansız
Ve şöyle bir durum beta hcg değerim düştü daha gitmedim doktora 2 gün sonra gidecem ama kanamam lekelenmem de yokNormalde görünmez aslında bu beta ile ama bilemiyorumbende 648 de vajinal görmedi
Allah Allah ulturasonuna baktım senin bebeğin baya baya görünüyor hatta hcg nasıl düşüyor çok düşükken kesesinide görmüşVe şöyle bir durum beta hcg değerim düştü daha gitmedim doktora 2 gün sonra gidecem ama kanamam lekelenmem de yok