Beta hcg düşük ama kese ve bebek var

216321

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
29
2
1
27
Merhaba arkadaşlar beta hcg 440 kese ve bebek ultrasonda görünüyor . Bu durumu yaşayan var mı ?

İlginç, sebebiyle ilgili birşey söylemedi mi, kaçıncı hafta, bebek gorundukten sonra beta düştüyse sıkıntı, beta dusukken bebek gorunduyse ilginç 🤷🏻‍♀️

Ultrason görüntüsü var mı? Çok ilginç bu değere kese de bebek de görünmez

Merhaba arkadaşlar beta hcg 440 kese ve bebek ultrasonda görünüyor . Bu durumu yaşayan var mı ?
Testi yaptırdığınız laboratuvarda sonuç uniti farklı olabilir yani 4400dğr normalde ama belki farklı bir unitte yazdıkları için 440dır çünkü 3000 altında kese ve bebeği görmeleri imkansız

Kesinlikle görünmez pek normal bir durum değil bu siz en iyisi başka yerde kan verin belki kan verdiğiniz yer sıkıntılıdır sonuç yanlıştır.

Bakın ultrason da böyle

Eklentiler

• IMG_0720.webp
    IMG_0720.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 63
Testi yaptırdığınız laboratuvarda sonuç uniti farklı olabilir yani 4400dğr normalde ama belki farklı bir unitte yazdıkları için 440dır çünkü 3000 altında kese ve bebeği görmeleri imkansız
Ultrasonda böyle kalp atışı henüz yok ama

Eklentiler

• IMG_0720.webp
    IMG_0720.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 66
Ve şöyle bir durum beta hcg değerim düştü daha gitmedim doktora 2 gün sonra gidecem ama kanamam lekelenmem de yok
Allah Allah ulturasonuna baktım senin bebeğin baya baya görünüyor hatta hcg nasıl düşüyor çok düşükken kesesinide görmüş

Allah Allah ulturasonuna baktım senin bebeğin baya baya görünüyor hatta hcg nasıl düşüyor çok düşükken kesesinide görmüş
Aklım almıyor gerçekten devlette ki doktor düşük bekliyorum hcg değerine göre dedi özelde ki de çarşambe hel kalp atılına bakacak dedi

Aklım almıyor gerçekten devlette ki doktor düşük bekliyorum hcg değerine göre dedi özelde ki de çarşambe hel kalp atılına bakacak dedi
Bence kan verdiğin yer ile alakalı galiba ben anlamadım bu değerle çocuğun net görünmesi hcg düşmesi 400 değil 4000 bindir yani

Ve şöyle bir durum beta hcg değerim düştü daha gitmedim doktora 2 gün sonra gidecem ama kanamam lekelenmem de yok
Benim de beta hcg düştü 1 hafta geçsi lekelenmem yok kanamamda yok değişik bir süreç inşallah bebeklerimiz sağlıklı olur

Back
X