Merhaba arkadaşlar umarım benim durumumu bilen biri çıkar şimdi benim beta hcg değerim çok yavaş yükseliyor kısa keserek en son 446 ya yükseldi ve doktor muayene için çağırdı bir iğne yapıp düşürücekti artık çünkü değerler sağlıksız bir gebelik olduğunu gösteriyordu ama vajinal ultrosonda bakarken bir anda şok oldu bebeğin kalp atışları duyuldu inanamadık hala kafam karışık bu ne olabilir böyle bişey yaşayan var mı acaba umarım bir mucizedir
Ayni gun mu yapildi peki bu test ile ultrason?En son 446 çıktı göründü ama kalp atışı da bebekte doktorda şaşırdı bende anlayamadık başka bir hastanede de 1 kere yaptırmıştım orda da farklı çıkmadı
Anlıyorum korkularını rabbim kalbine ferahlık versin sıkıntınızı gidersin inşallah test sonucu iyi çıkar kalp atışında güzelce duyulur hayırlı bir bebiş olur inşallah Allah yardımcın olsunŞimdi testi başka bir hastanede yaptırıyorum. doktorum başka bir hastanede bana da ilginç geldi çok araştırdım hiç böyle bişey okumadım. o yüzden buraya üye olup böyle birşey yaşayan var mı diye sormak istedim. 3 tane ayrı ayrı doktora gittim. Biri direk iğne yapalım düşsün dedi. Biri düşücek o kendi kendine bekle dedi. Son gittiğim doktor ise takip edelim bekleyelim dedi ve en son ona gittiğimde kalp atışı duyunca şaşırdık kaldık. Dış gebelik dediler kimyasal gebelik dediler. Herşeye haziralmıştım kendimi ama böyle olunca napıcağımı şaşırdım. 1 sene önce 7+2 de bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. O yüzden çok korkuyorum artık.
Son durumunuz noldu merak ettimDoktorda mucize dedi zaten eğer ki herşey yolunda gidersen burdan herkese umut olmak isterim. İnşallah Rabbim büyük herkesin yanında olsun. Olumlu ya da olumsuz burada bildiricem.
Kaç haftalık 446 çıktı?Merhaba arkadaşlar umarım benim durumumu bilen biri çıkar şimdi benim beta hcg değerim çok yavaş yükseliyor kısa keserek en son 446 ya yükseldi ve doktor muayene için çağırdı bir iğne yapıp düşürücekti artık çünkü değerler sağlıksız bir gebelik olduğunu gösteriyordu ama vajinal ultrosonda bakarken bir anda şok oldu bebeğin kalp atışları duyuldu inanamadık hala kafam karışık bu ne olabilir böyle bişey yaşayan var mı acaba umarım bir mucizedir
Şuan seninle aynı durumu yaşıyorum canım, benim de beta hgc iki kat artmadı hatta düştü sonra tekrar çıktı biraz, bir hafta bekle kendi düşmezse müdahale edelim dedi, bi gittim kalp atışı duyuldu 6+1 de Dr da mucize bu dedi, ama beta hgc 20 gündür 3 binde takıldı kaldı, ama gebeliğim devam eder mi bilmiyorumDoktorda mucize dedi zaten eğer ki herşey yolunda gidersen burdan herkese umut olmak isterim. İnşallah Rabbim büyük herkesin yanında olsun. Olumlu ya da olumsuz burada bildiricem.