Beta hcg düşük acil

leyla210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
35
9
30
Selam kızlar acil buraya bakın !!
2 kimyasal gebelikten sonra yine gebeyim ama doktor beta değerin düşük diyor hemşire de iyi diyor kafam karışık..
Sat : 1 ekim 12 gün sürdü ilk defa.
30 ekim idrar testi pozitif çıktı
31 ekim kan testi 123
4 Kasım 253 çıktı

tekrar kan vermen lazım. 4 gunde ancak 2 ye katlamıs. sımdıkı degerını bılmeden bısı denmez ki:S

Bana normal geldi bi anda da artabilir benim de öyle olmuştu 231 e kadar normal arttı sonra 3 günde 1012 olmustu sonra zaten kese göründü

Canım regl oldun mu

Benim ilk gebeligimde kimyasal olmustu, diger ay hic adet gormeden hamile kaldim su an 19 haftalik gebeyim o nedenle yaptirmadim ama tekrarlasa mutlaka yaptirirdim
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim..
Benim de ilk gebeliğim kimyasal olmustu korunmadım reglden sonra tekrar gebe kaldım kızım oldu. Kızım 9 aylıkken oğluma gebe kaldım, sonra spiral taktirdm 9 yıl sonra çıkardım, şimdi de tekrarlayan kimyasallar yaşıyorum 3 oldu bu.

Merhaba, tekrar ilişki olsun mu demişti doktorunuz hiç adet görmeden kalmışsınız ya
Doktorla bu konuyu gorusmemistim ilk betam 16 cikmisti sonra tekrar vermistim 7ye dusmustu kanamam baslamisti zaten. Kanamam bittikten sonra da 2 gunde bir duzenli iliskim olmustu. Amin insallah cok tesekkur ederim aa oyle mi allah bagislasin ben ilk gebeliginiz sanmistim. Spiralle bir ilgisi olabilir mi hic bilmiyorum

Merhaba, tekrar ilişki olsun mu demişti doktorunuz hiç adet görmeden kalmışsınız ya
Yani beta dustukten kanamam olduktan sonra tekrar hic regl olmadan hamile kalmistim. Hatta annemi bi turlu ikna edemiyorum, annem o kanamanin ustune gorme oldugunu iddia ediyor ama benim betam 7ye dusmustu zaten

Yani beta dustukten kanamam olduktan sonra tekrar hic regl olmadan hamile kalmistim. Hatta annemi bi turlu ikna edemiyorum, annem o kanamanin ustune gorme oldugunu iddia ediyor ama benim betam 7ye dusmustu zaten
Benimde düşük oldu da doktor ilişkiye devam et dedi reglimi bekliyorum işte , kürtajdan sonra kanamam oldu bitti, çok sevindim adınıza

Amin teşekkür ederim. Spiralle alakası var mı bilmiyorum ama çoğu kişide spiralden sonra gebelik dahi olmuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…