beta hcg düştükten sonra yükselir mi ?

hayat_08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
58
29
Merhaba,
6 Nisan 15 - Pazartesi günü 2 adet embriyo ile transferim gerçekleşti. Bu arada 2. tüp bebeğim.

Beta hcg değerlerim
17.04.15 - Cuma: 25,54
20.04.15 - Pazartesi - 19,71

Daha öncesinde 3 kere kimyasal gebelik geçirdim. Sabah kan verip sonucu öğrendiğimde yine aynısı oluyor diye çok ağladım. İnternette çift emriyo konulup değerlerinin düştükten sonra yükseldiğini ve hamile kalan insanların yazılarını okudum.
Ama benim değerlerim zaten düşük. Bir ümit olabilir mi diyorum. Hemşirem ilaçlarını bırakma Çarşamba tekrar kan bakalım dedi. Ümitlenmek istemiyorum ama böyle bir durumla karşılan arkadaşlar var mı?

Bugün 22.04.15. Tahlil sonucum 20,42 çıktı, Kafayı yemek üzereyim. Kimyasal gebeliktir bugün sıfıra yaklaşmıştır dedim ama anlamadım ben bu işten bir şey

Merhaba aradan baya zaman geçmiş ama ben bu yaşadığınızı şuan yaşıyorum araştırırken buldum. 23 Mart'ta hcg 69 çıktı daha sonra 24 Mart'ta 39 a düşmüştü ve kanamam oldu kimyasal gebelik dediler ve kanamam daha yeni bitti çoğunda kahve rengi leke halindeydi. 1 Nisan da yanı dün tekrardan hcg bakıldı doktor sıfırı görmemiz lazım dedi hcg 78 çıktı. Değerler çok fazla değil biliyorum ama bir sıkıntı var mıdır diye korkuyorum yarına kadar bekleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…