- 15 Kasım 2022
- 65
- 24
- 27
Arkadaşlar herkese merhaba son 3 haftadır sürekli buradayım başıma ne gelirse iyi kötü ne duyarsam burada ki insanların tecrübelerinden faydalanmak için sürekli buraya yazıyorum hepinizden Allah razı olsun cevap verdiğiniz için. Bugün size hayırlı haberlerle geldim ve benim durumumda birileri varsa yardımcı olmak istiyorum. Çok zor bi 2 hafta atlattım beta hcg yükseliyordu ama iki katı artmıyordu devlet hastanesinde 3 farklı doktora çıktım üçü de sadece beta hcg ye bakıp dış gebelik dedi çatala oturana kadar yada bu arada 21 kasımda karından ultrasonda da keseyi gördük kan değerim 1117 iken ama 21 kasımda dahil olmak üzere doktorlar hep gözümün içine baka kürtaj dediler ölü gibi bir 2 hafta geçirdim üzüntüden bebeğimi kaybede bilirdim. 2 defa kürtaj masasından döndüm hüngür hüngür ağladığım için almadılar. Dün son çare olarak Denizli ye kardeşim doktoruna gittim doktor ARZU ACAR ÜNSAL o kadar pozitif ve kibar bir hanım ki Allah razı olsun ondan. Kan değerlerimi duyduğunda oda ümitsizliğe kapıldı ama daha sonra gel bi ultrasondan bakalım dedi 2 haftada üç doktor gezdim ve ilk defa dün öğrendim bebeğim kaç haftalık olduğunu bunu bile söylememişlerdi bana kan değerlerini görünce ümitsizliğe kapılmıştım ama biz beta hcgye dış gebelik riski olduğunda bakıyoruz şuan kese rahim içinde ve gayet güzel görünüyor dedi 5 hafta 3 günlüğüz ve sağlıklısınız dedi o kadar mutlu oldum ki bi daha kan verme 10 gün sonra gel bakalım kalp atışlarına dedi ne olursa olsun her iki durumada hazırlamamı söyledi kendimi. ne olursa olsun benim içime huzur kattı hiç bir doktor benimle böyle ilgilenmedi arkadaşlar. beta hcg niz beklediğiniz gibi artmaya bilir. sakın benim gibi karalar bağlayıp kendinizi mahvetmeyin . Çünkü sizin her duygu değişiminiz içerdeki o minik kalbi etkiliyor henüz oluşmamış olsa bile. devlet hastanesinde doktorlar çok acımasız olabiliyor iki yıldır yana yakıla hamile kalmak istediğinizi bunun ilk bebeğiniz ilk heyecanınız ve ilk umudunuz olduğunu bile bile acımasız bi şekilde gözlerinizin içine bakıp aç gel kürtaj olucaksın diyebiliyorlar ama hemen teslim olmayın içinizde o minik kalp çok inatçıda olabiliyor emin olun arkadaşlar. Sizleri seviyorum güzel anneler ve anne adayları minik mercimeğimden kocaman öpücükler sevgiler size