Beta hcg degerlindeki artis yeterli mi?

lhuzurum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
503
200
123
34
Batdan 1 gun once 22 martta beta hcg 19.45 24 martta 30 bugun yani 26 martta 65 cikti... ilk iki deger arasi yeterli artis yoktu ama suan 2 katina cikmis doktora gosteremedim sizce yeterli bi sonuc mu?

amin cumlemize insallah cok sagolun oglumda bat gunu 120 cikmisti deger ondan acaba dedim tesekkur ederim ilginiz icin
Döllenme zamaniyla ilgili canım benim de adetten bir gün önce 4bin çıkmıştı erken döllenmeymiş, o yüzden bebek de hep önde gidiyor

Döllenme zamaniyla ilgili canım benim de adetten bir gün önce 4bin çıkmıştı erken döllenmeymiş, o yüzden bebek de hep önde gidiyor
masallah size baya yuksekmisti ilk degeriniz...
benim ilk degerle ikinci arasi 2 kati olmayinca acaba kimyasal gebelik mi diye dusundum ama simdi rahatladim cok sukur

masallah size baya yuksekmisti ilk degeriniz...
benim ilk degerle ikinci arasi 2 kati olmayinca acaba kimyasal gebelik mi diye dusundum ama simdi rahatladim cok sukur
Stres yapma canım, insallah sağlıklı bir hamileliktir. İçini ferah tut, çok yorma kendini Allah ne derse o olur kendini ona birak

Değerlere bakma artışlara bak.Saglıkla ilerler inşallah.İlk artış azmış evet ama bundan sonrası önemli.Evde testlerle takip edebilirsin koyuluğa bakarak.2 günde bir kan vermek pek akıl karı degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…