BETA HCG degerlerini anlayan bilen varmi ozel bir konu???

Aylintekirdag

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
4
1
1
44
Arkadaslar ben total beta hcg degerlerini anlayamiyorum degerim 82138,7 cikmisti doktorda bilgi vermiyor bu deger hem 6 haftalik hem 7 haftalik hem 8 9 haftalik gebeliklerin araliklarinda var bir turlu cozemedim acaba yuksek ucret verip ozel bir doktora gitsem Rica etsem tam bilgi verirmi 82138,7 ne demek tam bilen acikliyacak bayan arkadasin varmi???

Onlar referans aralıkları. Gebeliğiniz ona göre belirlenmiyor yani siz son adet tarihine göre hesap yapacaksınız

Benım gebelik beta hcg 1097.05 cıkmıstı 5 haftalıktı sanırım o zaman ama buna göre degılde son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanıyor cnm bu sadece hamilelik var mı yok mu onu gösteriyor diye biliyorum. Hayırlı olsun allah kucağına almak nasıp etsin

hcg nin kaç olduğu önemli değil, düzenli artış olup olmadığı önemli. Siz son adetinizin ilk gününden itibaren hesaplayacaksınız. Gebelik haftası hesaplayan siteler var google bakın hesaplayın. Hcg yi artık takip etmenize gerek yok. Bundan sonra zaten kese ölçümleriyle haftanız söylenecek. Sat'a(son adet tarihi) uyumlumu bebeğin hafta olarak gelişimi nasıl onlara bakılacak

Hapymom indirin. Son adet tarihinizin ilk gününü girin kac haftalık olduğu görünür. Hayırlı olsun..:)

10bin uzeri değerden sonra artık beta hcg takibi değil ultrason değerlendirmesi önemlidir. Bu değer ile kac haftalik oldugunuzu tahmin etmek zor olacaktır, son adet tarihimizin ilk gününü biz alarak hafta hesabı yapılır. Hatirlamiyorsaniz ultrason göre tahmin yürütülür ancak yanılma payı olabilir.

Adet tarihinden 14 gun sonra yumurtlama oluyor denir hep gebe kaliniyor yani 6 haftalik denince aslinda 4 haftalikmis bebek onemli bir konu kendim cozemiyorum hamilelikte hafta hesabi diye bir doktor yazmisti okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…