Beta-hcg Değerlerimin Az Artması

Wexy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
142
200
Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim. Gebelik şüphesi olduğundan bu yana burayı takip ediyorum. Ama benimle benzer durumda olan konular eski olduğu için yeni bir başlık açmak istedim.

Beta hcg değerlerim şöyle: 07.08 de 309
09.08 de 451
10.08 de 574
12.08 de 819
14.08 de 1134
16.08 de 1709

3 farklı doktora göründüm başlarda hepsi sol tüpümde şüpheli bir görüntü gördü ve 2 tane doktor neredeyse emindi dış gebelikten ama bekleyelim dediler. Ayın 16sında gittiğimde doktor 6mm lik kese gördü rahimde. Artık dış gebelik ihtimalini eliyoruz dedi. Ama yine de değerlerim az arttığı için endişeliyim. Değerleri benim gibi artıp da düzelen sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı, çok merak ediyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Benimde şaibeliydi 1900 değerde minick bi kese gördü emin olmadı bir gün sonra gel dedi değerim 2700 olmuştu kesede baya netleşmiş büyümüştü ..bir günde oldu yani..

Merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim. Gebelik şüphesi olduğundan bu yana burayı takip ediyorum. Ama benimle benzer durumda olan konular eski olduğu için yeni bir başlık açmak istedim.

09.08 de 451
10.08 de 574
12.08 de 819
14.08 de 1134
16.08 de 1709

3 farklı doktora göründüm başlarda hepsi sol tüpümde şüpheli bir görüntü gördü ve 2 tane doktor neredeyse emindi dış gebelikten ama bekleyelim dediler. Ayın 16sında gittiğimde doktor 6mm lik kese gördü rahimde. Artık dış gebelik ihtimalini eliyoruz dedi. Ama yine de değerlerim az arttığı için endişeliyim. Değerleri benim gibi artıp da düzelen sağlıklı bir gebelik yaşayan var mı, çok merak ediyorum.

Canım benim bilgim yok ama inşallah bir sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh moralini yüksek tut kese de varmış iyi olur elbet ☺️

Canım benim bilgim yok ama inşallah bir sıkıntı yoktur inşallah. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahh moralini yüksek tut kese de varmış iyi olur elbet ☺
İnş mayıs ayıında kürtaj oldum süpriz geldi..dua edeceğim size..

Bu şekilde sağlıklı hamilelik geçirenler görmüştüm. Benimki sağlıksızdı maalesef.

Doktor ayın 21inde gel kese büyümüş mü diye bakalım dedi o günü bekliyorum şimdi merakla.

En azından dış gebelik şüphesinden kurtulduk, helak oldum gün aşırı kan vermekten ve psikolojik olarak mahvoldum. Kese görününce biraz rahatladım.

Benim gibi olup da sağlıklı devam eden bana umut verecek birilerini arıyorum. :KK43:

Doktor ayın 21inde gel kese büyümüş mü diye bakalım dedi o günü bekliyorum şimdi merakla.

En azından dış gebelik şüphesinden kurtulduk, helak oldum gün aşırı kan vermekten ve psikolojik olarak mahvoldum. Kese görününce biraz rahatladım.

Benim gibi olup da sağlıklı devam eden bana umut verecek birilerini arıyorum. :KK43:
Sadece dua et sağlıklıysa hayırlıysa senınle kalsın inşlllah . Benım ilk gebeliğimin değerleri gayet güzel artmıstı ama yine de kalbi durdu . O yüzden 2. Gebeliğimde hiç kan vermedim . Direk kalp atışına gittim . Ve bak çok şükür hala benımle 🤲🏻♥️

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun .

Haklısın aslında, ama işte ben de koşa koşa doktora gittim hiç bir fikrim yoktu bu konular hakkında :/

ne yazık ki hemen hemen aynı zamanlarda bende aynı şeyi yaşadım ama sonuç iyi değil :KK43:
umarım seninki bir şekilde farklıdır da farklı şeyler yaşarız sonuç olarak..

09.08 de 451
10.08 de 574
12.08 de 819
14.08 de 1134
16.08 de 1709

Merhaba geçmiş olsun öncelikle son durumunuz nedir merak ettim
İnşallah sağlıklı şekilde büyüyordur bebeğiniz

09.08 de 451
10.08 de 574
12.08 de 819
14.08 de 1134
16.08 de 1709

Sık sık baktırmak yerine 2 günde bir baktır saydın keşke inşallah şuan sağlıklıdır 😊

X