Beta hCG değerlerime göre hamile olabilir miyim?

poncikmeselesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
30
21
36
Herkese merhaba, olmam gereken adet tarihim 20 Ağustos yani yarın. Geçtiğimiz hafta perşembe günü kan tahlili yaptırdım. Beta hCG değerim 0.07 çıkmıştı. Bugün de rutin kontroller için kadın doğum doktoruna gittim. O da kan testi yapmak istedi. Az önce sonucuma baktığımda geçen hafta 0.07 olan değer şuan 1.20 olmuş. En sağlıklı sonucu elbet adet döneminde gecikme olup olmayacağına göre alacağım fakat bu artış farklı bir sebepten olabilir mi yoksa hamilelik midir? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Sinirlar icinde oldugu icin negatif diyebilirim

Hamile olsan değer daha yüksek çıkardı yarın adet gününmüş zaten Rabbim tez zaman da nasip etsin nişaşlah

Bu kadar acele edip kendinizi umut dünyası ile yipratmasaniz diyorum. Varsa çıkar zaten yoksa da zaten yoktur. İlk zamanlarım geliyor aklıma da kendime hiç rahat vermemiştim bi sorun yoksa Rabbim veriyor zaten

Bu kadar acele edip kendinizi umut dünyası ile yipratmasaniz diyorum. Varsa çıkar zaten yoksa da zaten yoktur. İlk zamanlarım geliyor aklıma da kendime hiç rahat vermemiştim bi sorun yoksa Rabbim veriyor zaten

Orası öyle tabi İlk testi dayanamayıp ben istemiştim ikinciyi doktor istedi aslında Çok teşekkürler

Hamile olsan değer daha yüksek çıkardı yarın adet gününmüş zaten Rabbim tez zaman da nasip etsin nişaşlah

Adet döneminden önce yapılan testlerde değer düşük çıkıyormuş. Eğer hamilelik varsa zamanla artış gösteriyormuş. Doktorum öyle demişti. İki testte de farklılık olunca merak ettim açıkcası. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Uzmek istemem ama gecen ay benimde regl gunumde 1.98 di aksamina regl olsm bir haftafa deger cok az artmis 2 ve ustu ciksa belki yukselir diyebilirim gonlunuzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…