- 15 Ağustos 2019
- 30
- 21
- 36
-
- Konu Sahibi poncikmeselesi
5 olmadan hamilelik var diyemeyiz
bi sebebi yok benim 2 küsür çıktığı da oluyo 0 küsür de
sadece hamileyken önemli bi hormon bu zaten
Sinirlar icinde oldugu icin negatif diyebilirimHerkese merhaba, olmam gereken adet tarihim 20 Ağustos yani yarın. Geçtiğimiz hafta perşembe günü kan tahlili yaptırdım. Beta hCG değerim 0.07 çıkmıştı. Bugün de rutin kontroller için kadın doğum doktoruna gittim. O da kan testi yapmak istedi. Az önce sonucuma baktığımda geçen hafta 0.07 olan değer şuan 1.20 olmuş. En sağlıklı sonucu elbet adet döneminde gecikme olup olmayacağına göre alacağım fakat bu artış farklı bir sebepten olabilir mi yoksa hamilelik midir? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
rica ederim canımAnladım canım çok teşekkür ederim
Bu kadar acele edip kendinizi umut dünyası ile yipratmasaniz diyorum. Varsa çıkar zaten yoksa da zaten yoktur. İlk zamanlarım geliyor aklıma da kendime hiç rahat vermemiştim bi sorun yoksa Rabbim veriyor zaten
Hamile olsan değer daha yüksek çıkardı yarın adet gününmüş zaten Rabbim tez zaman da nasip etsin nişaşlah
Bence var gibi ya geç döllenme olabilir birkaç gün sonra tekrar ver istersen
Uzmek istemem ama gecen ay benimde regl gunumde 1.98 di aksamina regl olsm bir haftafa deger cok az artmis 2 ve ustu ciksa belki yukselir diyebilirim gonlunuzce olsunHerkese merhaba, olmam gereken adet tarihim 20 Ağustos yani yarın. Geçtiğimiz hafta perşembe günü kan tahlili yaptırdım. Beta hCG değerim 0.07 çıkmıştı. Bugün de rutin kontroller için kadın doğum doktoruna gittim. O da kan testi yapmak istedi. Az önce sonucuma baktığımda geçen hafta 0.07 olan değer şuan 1.20 olmuş. En sağlıklı sonucu elbet adet döneminde gecikme olup olmayacağına göre alacağım fakat bu artış farklı bir sebepten olabilir mi yoksa hamilelik midir? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
Uzmek istemem ama gecen ay benimde regl gunumde 1.98 di aksamina regl olsm bir haftafa deger cok az artmis 2 ve ustu ciksa belki yukselir diyebilirim gonlunuzce olsun