- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Beta HCG değerlerim normal mi sizce ????
- Konu Sahibi Btl41
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana normal geldi kadın doğuma gidin belki ultrasonda keseyi görebirsinizKızlar merhaba,
Geç döllenme mevcut. 11 gün gecikme sonrasında pozitif sonuç gördüm. Sizce normal mi ??
•19.12.2024 Perşembe: 17,74
•22.12.2024 Pazar: 61,70
•26.12.2024 Perşembe : 315,05
•30.12.2024 Pazartesi : 2115
•03.01.2025 Cuma : 6336
Gayet iyi bi şekilde artmış.Kadın doğuma giderseniz keseyi görürsünüz büyük ihtimalleKızlar merhaba,
Geç döllenme mevcut. 11 gün gecikme sonrasında pozitif sonuç gördüm. Sizce normal mi ??
•19.12.2024 Perşembe: 17,74
•22.12.2024 Pazar: 61,70
•26.12.2024 Perşembe : 315,05
•30.12.2024 Pazartesi : 2115
•03.01.2025 Cuma : 6336
Keseyi gördük ama kalp atışı duyulmadı. SAT a göre 7+5 ama geç döllenme olabilir demişti. Kalp atışı duyamamak normal mi ?Gayet iyi bi şekilde artmış.Kadın doğuma giderseniz keseyi görürsünüz büyük ihtimalle
Tabi normal benim geç döllenme değildi ama ilk gittiğimde sadece keseyi görmüştük sonraki hafta muhtemelen kalp atışını duyarız demişti doktorum ve öyle de oldu . 8.haftaya kadar kalp atışı için bekleniyor ki sizinki geç döllenmeymiş (Büyük ihtimalle 7+5 değilsiniz daha geriden geliyorsunuzdur ne zaman hamile kaldığınız bilmediğimiz için direkt sata göre ayarlıyor doktorlar) içinizi ferah tutunKeseyi gördük ama kalp atışı duyulmadı. SAT a göre 7+5 ama geç döllenme olabilir demişti. Kalp atışı duyamamak normal mi ?
Çok teşekkür ederim içimi ferahlattınız inşallah dediğiniz gibi olur. İlk gebeliğim de boş gebelik olmuştu çok zor bir süreçTabi normal benim geç döllenme değildi ama ilk gittiğimde sadece keseyi görmüştük sonraki hafta muhtemelen kalp atışını duyarız demişti doktorum ve öyle de oldu . 8.haftaya kadar kalp atışı için bekleniyor ki sizinki geç döllenmeymiş (Büyük ihtimalle 7+5 değilsiniz daha geriden geliyorsunuzdur ne zaman hamile kaldığınız bilmediğimiz için direkt sata göre ayarlıyor doktorlar) içinizi ferah tutun
Merhaba tekrar kontrole gittiniz mi son durumunuz nedir acabaÇok teşekkür ederim içimi ferahlattınız inşallah dediğiniz gibi olur. İlk gebeliğim de boş gebelik olmuştu çok zor bir süreç