• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerleri

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
38
26
Hanımlar merhaba iki gün önce de yazmıştım kan verdiğimde beta hcg 19.65. çıktı iki günde iki kat artıyordu diye biliyorum bugün tekrar verdim 69.95 çıktı acilden kadın doğuma yönlendirdiler değerler düşük dış gebelik olabilir diye kadın doğum acile gittigimdeyse bu değerlerle bırak dış gebeliği gebe bile kalınmaz diye sert bir üslupla doktor konuştu o kadar sinirliyim ki anlatamam. Buraya yazmak istedim sizce değerler nasıl böyle düşük çıkıp sonradan yyukselen oldu mu nolur cevap yazin

Ben hatırlıyorum konunuzu çarşamba verdiniz dimi kanı?
İki günde iki kat artmalı diye biliyorum sorun neymiş ki ?
ben de cidden şu devletteki kadın doğumcuların tavrından tiksiniyorum

Ben hatırlıyorum konunuzu çarşamba verdiniz dimi kanı?
İki günde iki kat artmalı diye biliyorum sorun neymiş ki ?
ben de cidden şu devletteki kadın doğumcuların tavrından tiksiniyorum
Değer düşükmüş öyle diyorlar ama zaten iki kat artmış mi artmış yani ne diye böyle heves kırıyorlar anlamıyorum o kadar sinirliyim ki hala anlatamam

Değer düşükmüş öyle diyorlar ama zaten iki kat artmış mi artmış yani ne diye böyle heves kırıyorlar anlamıyorum o kadar sinirliyim ki hala anlatamam
Ben simdi özellikle baktım sizin için
Ben ilk betamı 16 kasımda vermişim 33.5
19unda tekrar vermişim 196.5 çıkmış
Evet biraz düşük gibi ama iki kat da artmış sonuçta bilemedim
Bence bi kaç gün daha bekleyin
Umarım gönlünüzce olur 🌸

O nasil doktor? 5 ve ustu gebelik demek. Senin degerin artmasi gerektiginden fazla cikmis. Ne demek bu degerle hamile kalinmaz. Bu nasil konusma tarzi? Bir daha gitme o doktora. Bir hafta falan bekle, tekrar kan verip baska bir doktora git sonuclarinla.

hiç kafanıza takmayın. siz takiplerinizi yaptırın düzenli. değerin 2 kat artmış olması önemli olan. benmde ilki 8.75 adetime 5 gün varken silik çizgi çıkınca yaptım. ikincisi 2 gün sonra 42 çıktı. 2 ye katlamış sonuçta gayet mutluyum. bugün tekrar kan verdim umarım o da yükselir. sağlıkla alın kucağınıza:) canınızı sıkmayın hiç. hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbuldaysanız hastanede çalışıyorum yardmcı olayım size.

Hanımlar merhaba iki gün önce de yazmıştım kan verdiğimde beta hcg 19.65. çıktı iki günde iki kat artıyordu diye biliyorum bugün tekrar verdim 69.95 çıktı acilden kadın doğuma yönlendirdiler değerler düşük dış gebelik olabilir diye kadın doğum acile gittigimdeyse bu değerlerle bırak dış gebeliği gebe bile kalınmaz diye sert bir üslupla doktor konuştu o kadar sinirliyim ki anlatamam. Buraya yazmak istedim sizce değerler nasıl böyle düşük çıkıp sonradan yyukselen oldu mu nolur cevap yazin
Ben 10 Mart'ta ilk kan verdim 27.99 çıktı dün verdiğim kanda da 117.1 çıktı bence senin değerin gayet güzel pazartesi tekrar kan vericem doktorum artışın gayet iyi olduğunu söyledi ki seninkine baya normal gorunuyor sinir stres yapma git kan ver değer artışlarını takip et herşey gönlünce olsun birde 5in üstü zaten gebelik canım sakin ol

Ben 10 Mart'ta ilk kan verdim 27.99 çıktı dün verdiğim kanda da 117.1 çıktı bence senin değerin gayet güzel pazartesi tekrar kan vericem doktorum artışın gayet iyi olduğunu söyledi ki seninkine baya normal gorunuyor sinir stres yapma git kan ver değer artışlarını takip et herşey gönlünce olsun birde 5in üstü zaten gebelik canım sakin ol
10 Mart değil 11 Nisan buarada iyice kafa gitmiş 14 nisandada ikinciyi vermişim durumun ne bı daha gittin mi kan vermeye B Bebisisteyenkiz

Merhaba ne durumdasınız acaba . Değerleriniz adete kaç gün kalaydı? . Ben de adete 2 gün kala 34.7 ile öğrendim sağlık ocağındaki doktor çok düşük bir değer dedi bir hafta sonra tekrar kan vericem benim de biraz moralim bozuldu 😐

Merhaba ne durumdasınız acaba . Değerleriniz adete kaç gün kalaydı? . Ben de adete 2 gün kala 34.7 ile öğrendim sağlık ocağındaki doktor çok düşük bir değer dedi bir hafta sonra tekrar kan vericem benim de biraz moralim bozuldu 😐
Benim adetten 3 gün önce 33 tü
Şu doktorlara da sinir oluyorum bi bekle bakalım nasıl ilerleyecek
Hemen bi olumsuz konusma

Back