Beta Hcg Değerleri **YARDIM**

TuGRaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
26
3
86
İzmir
Kızlar merhaba,
Yardımınıza ihtiyacım var. Son adet tarihim 26/05/2016. Bu ay 23/06/2016 da yani bugün hasta olmam lazım.
16 haziranda erken gebelik testi aldım, silik de olsa 2. çizgiyi gördüm. Ardından 19 haziranda tekrar erken gebelik testinde bu defa daha belirgin 2. çizgi vardı. Pazartesi(adetimden 3 gün önce 20 haziranda) kan testi vermeye gittim hcg 49 çıktı. Doktor iki gün sonra tekrarlayalım 2 kat artması gerekiyor dedi. Çarşamba tekrar gittim maalesef 2 kat artmamış, 60 çıktı bu defa, kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek, ya adet olup kendin düşürürsün olmazsan da takibe devam edeceğiz dedi. Bu durumla karşılaşıp gebeliği devam eden oldu mu? Yoksa hiç şansım kalmadı mı beklemek çok zor. 10 aydır deniyoruz olmuyordu. Şimdi 2. çizgiyi görüp bunları yaşamak...

Her şeyden önce hayırlısı olsun. İstemek kuldan, vermesi Allah tan ama hayırlısını istemek ve bunu gönlümüzün kabul etmesi daha önemli. Ben hiç tekrar kan tahlili yaptırmadım. İlk gebeliğimde kalp atışı yoktu kürtaj olmuştum. Sonrasında çok şükür sağlıklı 2 oğlum oldu. Anlıyorum muallakta olmak çok zor ama şunu unutma bu Bebek sağlıklı değilse tutunamayacak ve doğanın kanunu bu. O nedenle Allah sana şu an veya ileride sağlıklı bir Bebek nasip etsin.

Amin inşallah, hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayalım umarım. Aslında çok da umudum yok, kötüye hazırlıyorum kendimi ama henüz adet olmadığımdan acaba mı diyor bir tarafım.

bu sabah tekrar verdim kan testi, öncesinde vajinal muayene etti doktor. kese görünmüyor ama rahim duvarın kalın dedi. Ayrıca adet olacak gibi görünüyorsun, ki öyleyse hcg değerin düşük çıkacaktır dedi. Sonuç çıktı 98. Yine 2 ye katlamamış ama sonuç bizim için fena görünmüyor dedi. doktor henüz bir şey söylemek için erken , çünkü çok erken farkına vardığın için çıkan sonuçlar kafamızı bulandırıyor beklemekten başka çare yok diyor. Pazar sabah
ı tekrar kan testi...OFFFF...

Siz gönlünüzü ferah tutun. Her şey Allahtan. İnşallah bu kez size sağlıklı bir gebelik kısmet eder.

Benim gibi basina boyle bir sey gelp de arastiranlara cevap olsun. 2 gun sonra bugun tekrar kan verdimm.hcg dusmeye basladi.68 cikti. Hala hastalanmadim.kimyasal gebelikmis.kismet degilmis.

Mrb cnm bende adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım silikti beta hcgde 48 çıktı 2 gün sonra 58 çıktı benimde kan degerim az artıyor ama doktor vajinal ultrasonda öyle bisi demedi bana progesteron hormonum düşük onun için ilaç kullanıyorum ve 2 gün önce kesemi gördüm . Son adet 14.05.2016 . ALLAHTAN umut kesilmez ☺

Benim kese görünmüyor kuzum.Gerçi ben çok erken öğrendim gebeliği henüz adet olacağım gün kontrol etti yeniden doktor ama kese yoktu. kan değeri de düşmeye başlayınca muhtemel kimyasal gebelik hastalanırsın dedi. Bugün 4 gün geçti hala hastalanmadım bakalım.

Bhcg düştü mu ? Benim az artıyor diye doktor dış gebelik dedi doktoru mu değiştirdik suan allaha şükür sorunum yok bence 2. Göz görmeli ilk doktorum düşük riskin çok fazla dedi bekle dedi ben beklermiyim hiç suanki doktorum 2 gün sonraki muayenede düşük falan yok dedi ve kesem apaçık ortaylı hakkında hayırlısı cnm

İlk beta hcg yi adetimden 4 gün önce verdim, 47 çıktı. 2 gün sonra 59 a çıktı, düşük olma olasılığı yksek muhtemelen hastalanırsın dedi doktor bu esnada kese yoktu. 2 gün sonra 98 e cıktı, net bir sey söyleyemem izlemeye devam dedi, en sonuncusunda da 58 e geriledi adetim 4 gün geçti, kese hala yok, ben de 2 doktora gittim zaten, güvenemedim birine ama sonuç değişmedi maalesef, hastalanmayı bekliyorum şimdi,hiç bir belirti de yok
Senin adına çok sevindim, sağlıkla alırsın umarım kucağına bebeğini, senin değerlerinde hiç düşüş olmadı değil mi? az da olsa hep artış var?

TuGRaninannesi

canım senin durumun nasıl oldu? Benim de seninle benzer bir durumum var da merak ettim. Gerçi gebelik kısmına da yazdım ama araştırırken bu konuyu da gördüm belki burdan yardımcı olan olur? Benim adet tarihim 2 gün gecikince evde hamilelik testi yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Hemen o gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 48.24 çıktı. bu testten iki gün sonra yani adetim gecikmesinin 4. gününde tekrar ölçtürdüm 61.91 çıktı ve bu arada iki defa daha evde hamilelik testi yaptırdım onlarda da çizgi silik çıktı. doktora gittim vajinal ultrason yaptı ve rahim çok kalınlaşmış ama sonuçların çok düşük dedi.iki gündür kendimi yedim resmen düşük mü olacak, kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi acaba diye. ilk hamileliğim ve çok stres oldum. yarın yine gidip test yaptırayım diyorum. pazartesi doktor tekrar ultrasonla bakacakmış. Bu kadar düşük değeri olup yükselen oldu mu? Tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun ve herkese sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin inşallah.

Kuzum kusuruma bakma bakamadım bir süre nete, yeni görüyorum. Bu süre zarfında sen yüksek ihtimalle sonucu öğrenmişsindir zaten. Bana sorarsan bu durumda muhtemelen seninki de kimyasal gebeliktir diye düşünüyorum. Umarım yanılmışımdır tabi:) Ne durumdasın??

Herkese merhaba. Bu konuyu 2 ay oncesi açmıştım. Kimyasal gebelikten sonra bir ay bos gecti ikinci ay hastalagim gecikti. Gebelik testi silik cikti. Adetimin 3. Gununde kan testi verdim 58 cikti.gecen defaki gibi iki gune bir test yaptırıp kendimi bulandirmayayim dedim ama dayanamadim 4 gun sonraki testte 218 cikti. Tam iki kat degil ama fena degil dedi doktor. Hala hastalanmadim. Ayin 9 una randevu verdi. Bir aksilik olmazsa ogün kalp atisini duyariz dedi. Var mi bu durumda olan.

Kizlar bir yardim lutfen...adetimin 3. Gununde beta hcg 58 di dört gun sonra 31.08.2016 da 218 e yukseldi. Bugun kasiklarimda cok siddetli sanci var. Doktor da ayin 9 unda gel artik daha once gelmene gerek yok dedi ama bu artis normal mi ki cok tedirginim..

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebielk olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…