- Konu Sahibi TuGRaninannesi
-
Teşekkür ederim inşallah istediğimiz gibi olur.Siz gönlünüzü ferah tutun. Her şey Allahtan. İnşallah bu kez size sağlıklı bir gebelik kısmet eder.
Benim kese görünmüyor kuzum.Gerçi ben çok erken öğrendim gebeliği henüz adet olacağım gün kontrol etti yeniden doktor ama kese yoktu. kan değeri de düşmeye başlayınca muhtemel kimyasal gebelik hastalanırsın dedi. Bugün 4 gün geçti hala hastalanmadım bakalım.Mrb cnm bende adetim geçtikten 2 gün sonra yaptım silikti beta hcgde 48 çıktı 2 gün sonra 58 çıktı benimde kan degerim az artıyor ama doktor vajinal ultrasonda öyle bisi demedi bana progesteron hormonum düşük onun için ilaç kullanıyorum ve 2 gün önce kesemi gördüm . Son adet 14.05.2016 . ALLAHTAN umut kesilmez ☺
İlk beta hcg yi adetimden 4 gün önce verdim, 47 çıktı. 2 gün sonra 59 a çıktı, düşük olma olasılığı yksek muhtemelen hastalanırsın dedi doktor bu esnada kese yoktu. 2 gün sonra 98 e cıktı, net bir sey söyleyemem izlemeye devam dedi, en sonuncusunda da 58 e geriledi adetim 4 gün geçti, kese hala yok, ben de 2 doktora gittim zaten, güvenemedim birine ama sonuç değişmedi maalesef, hastalanmayı bekliyorum şimdi,hiç bir belirti de yok
Senin adına çok sevindim, sağlıkla alırsın umarım kucağına bebeğini, senin değerlerinde hiç düşüş olmadı değil mi? az da olsa hep artış var?
Kuzum kusuruma bakma bakamadım bir süre nete, yeni görüyorum. Bu süre zarfında sen yüksek ihtimalle sonucu öğrenmişsindir zaten. Bana sorarsan bu durumda muhtemelen seninki de kimyasal gebeliktir diye düşünüyorum. Umarım yanılmışımdır tabi:) Ne durumdasın??TuGRaninannesi
canım senin durumun nasıl oldu? Benim de seninle benzer bir durumum var da merak ettim. Gerçi gebelik kısmına da yazdım ama araştırırken bu konuyu da gördüm belki burdan yardımcı olan olur? Benim adet tarihim 2 gün gecikince evde hamilelik testi yaptım, ikinci çizgi çok silik çıktı. Hemen o gün kan tahlili yaptırdım beta hcg 48.24 çıktı. bu testten iki gün sonra yani adetim gecikmesinin 4. gününde tekrar ölçtürdüm 61.91 çıktı ve bu arada iki defa daha evde hamilelik testi yaptırdım onlarda da çizgi silik çıktı. doktora gittim vajinal ultrason yaptı ve rahim çok kalınlaşmış ama sonuçların çok düşük dedi.iki gündür kendimi yedim resmen düşük mü olacak, kimyasal gebelik mi yoksa dış gebelik mi acaba diye. ilk hamileliğim ve çok stres oldum. yarın yine gidip test yaptırayım diyorum. pazartesi doktor tekrar ultrasonla bakacakmış. Bu kadar düşük değeri olup yükselen oldu mu? Tecrübesi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Allah hepinizden razı olsun ve herkese sağlıklı ve hayırlı bebek nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?