• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerleri hakkinda bilgisi olanlar😐

yagmurcukkusu89

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2019
230
180
18
36
Mrb arkadaşlar.. 4 gun adet gecikmesi sonrasi kanda betahcg testi verdim

1. Gun 46 cikti doktor tekrarlayalim 48 saat sonra dedi.. 48 saat arayla olcumlerim su sekilde;

2. Olcumde 93 cikti

3.Olcumde 237 cikti Doktor 1hafta sonra gel bakalim dedi ama ben duramadim 48 saat sonra testi tekrarladim

4.Olcumde 411 cikti..

Son testte 237 dan tam 2 katina cikmamis endiselenmelimiyim 👀😣

bilgisi olanlar bilgisini paylasirsa cok sevinirim..🤗

Okadar cok olumsuz haber okudum
Ki hamile cikmama ragmen sevincimi yasayamadm..😐😐

1. Gun 46 cikti doktor tekrarlayalim 48 saat sonra dedi.. 48 saat arayla olcumlerim su sekilde;

2. Olcumde 93 cikti

3.Olcumde 237 cikti Doktor 1hafta sonra gel bakalim dedi ama ben duramadim 48 saat sonra testi tekrarladim

4.Olcumde 411 cikti..

Strest yapma canım folik asit kullanmaya başladın mı ben ilk ögrendiğimde 304 dü 2 haftalık falandı degerlerın iyi yükseliyor kimisi de gıdım gıdım olabilir

2. Olcumde 93 cikti

4.Olcumde 411 cikti..

Gayet güzel maşallah :nazar:bosu boşuna stres yapma canım rabbim sağlıcakla kucağına almak nasıl etsin bizlerde dua et :anneadayı::KK200:

Strest yapma canım folik asit kullanmaya başladın mı ben ilk ögrendiğimde 304 dü 2 haftalık falandı degerlerın iyi yükseliyor kimisi de gıdım gıdım olabilir

evet ilk 46 ciktigi gunden basladim folik asit kullanmaya..
Birde hic bulantim yok oyuzden endiseleniyorum 😣 biraz olsun icin rahatladi tsk ederm..😇

evet ilk 46 ciktigi gunden basladim folik asit kullanmaya..
Birde hic bulantim yok oyuzden endiseleniyorum 😣 biraz olsun icin rahatladi tsk ederm..😇
Birkaç hafta sonra baslar mide bulantısı yada sanslıysan hiç olmaz 😀 kalp atısını duyana kadar bende inanmazdım hamile oldugumu Allah İn izniyle hiç Bi sıkıntınız olmaz

ay cok tsk ederim.. foruma yeni uye oldum iyiki olmusum.. allah hepimize bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah..
Amin ins Allah hamilenin duası kabul olurmuş burda ben ve benim gibi anne adayı olmak isteyenler var onlar ve kendi adıma dua bekliyorum canım ismim Gülseren :KK60:

Birkaç hafta sonra baslar mide bulantısı yada sanslıysan hiç olmaz 😀 kalp atısını duyana kadar bende inanmazdım hamile oldugumu Allah İn izniyle hiç Bi sıkıntınız olmaz

sonuclari doktorumla paylastim o bana 4. Kez test yaptirmami soylememisti ben kendim yaptirdim sonrada tam 2 ye katlamadi diyince 5. Kez bidaha yaptir dedi
Oyuzden panik oldum..

Siz Kese ve kalp atisi nzaman gordunuz?

sonuclari doktorumla paylastim o bana 4. Kez test yaptirmami soylememisti ben kendim yaptirdim sonrada tam 2 ye katlamadi diyince 5. Kez bidaha yaptir dedi
Oyuzden panik oldum..

Siz Kese ve kalp atisi nzaman gordunuz?
Bence değerlerin gayet iyi %60 katlamasi bile yeterli ki senin değerlerin gayet iyi verdiğin saat bile önemli aynı laboratuvarda vermen hepsi değeri değiştire bilir takma kafana tadini çıkar sadece hayırlı olsun rabbim gönlüne göre nasip etsin canım

Back