• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Değerleri Artış Oranı

hicpesetme

Üye
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar sonucu pozitif olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba 2 adet Dondurulmuş 3. Gün embriyosu transferi sonrasi 12. Gün Beta Hcg değerim 221 idi. Doktorum tekrar 4 Gün sonra test istedi bugün yani 16. Günümde tekrar kan verdim sonucum 495 çıktı. Doktoruma gönderdim sonuç fena değil ama daha yüksek beklerdim dedi tekrar 2 Gün sonra kan verelim takip edelim dedi kan sulandiriciyi kes dedi ilaçlara aynen devam dedi. Sizin sonuçlarınız nasıldı acaba Doktorum öyle söyleyince içime kurt düştü pozitif sonuç alan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba 🙏🙏🙏

Merhaba 10 Haziran da 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum
22.06 da 228.50
25.06 da 770.40
29.06 da 3670 çıktı şuan iyi dedi ama tam keseyi görebilmek için 5 ine randevu verdi inşallah sıkıntısız problemsiz atlatırız bu günleride 🙏

2 günde bir kan testini tekrarla aynı saatte aynı yerde olsa iyi olur . Normalde 2 katı ya da %60 artması yeterli oluyor. İnşallah 2 katı artsın değerin 🤲🏻

Merhaba 10 Haziran da 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transferi oldum
22.06 da 228.50
25.06 da 770.40
29.06 da 3670 çıktı şuan iyi dedi ama tam keseyi görebilmek için 5 ine randevu verdi inşallah sıkıntısız problemsiz atlatırız bu günleride 🙏
2 günde bir kan testini tekrarla aynı saatte aynı yerde olsa iyi olur . Normalde 2 katı ya da %60 artması yeterli oluyor. İnşallah 2 katı artsın değerin 🤲🏻
çok sağlıklı görünmüyor. doktor da sanırım düşük riski gördüğü için kan sulandırıcı kesti. inşallah güzel olur sonuç 😟
Teşekkürler arkadaşlar sonraki değerlerim iki kat arttı hep Allaha şükür keseyi de gördük doktor bir sorun yok şuan için dedi yarın kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse🙏 Muhtemelen çift başladı sonra tek devam etti diye düşündüm ilk zamanlar yani ona bağladım ama bilmiyorum tabi kesin bir bilgi yok varsayım sadece🍀

Teşekkürler arkadaşlar sonraki değerlerim iki kat arttı hep Allaha şükür keseyi de gördük doktor bir sorun yok şuan için dedi yarın kalp atışını duymaya gideceğiz Allah nasip ederse🙏 Muhtemelen çift başladı sonra tek devam etti diye düşündüm ilk zamanlar yani ona bağladım ama bilmiyorum tabi kesin bir bilgi yok varsayım sadece🍀
ayy inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰

Çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah 🤲🏻 kaçıncı haftanda kese görmüş oldun

Back
X