• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg değerinin yüksek olması

Alkanss

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
4
0
1
Merhaba arkadaşlar henüz 3 haftalık hamileyim. Gebelik testi pozitif cıkınca kan testi verdim o da pozitif çıktı ancak beta hcg değerim normalin üzerinde çıktı (429) suan için 4 haftanın sonundayım gibi gözükmekte.
Bu durum neyden kaynaklı olabilir ? Dış gebelik ya da çoğul gebelik olabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar henüz 3 haftalık hamileyim. Gebelik testi pozitif cıkınca kan testi verdim o da pozitif çıktı ancak beta hcg değerim normalin üzerinde çıktı (429) suan için 4 haftanın sonundayım gibi gözükmekte.
Bu durum neyden kaynaklı olabilir ? Dış gebelik ya da çoğul gebelik olabilir mi ?
Onla belirleyemezsin benimde yüksekti betam.Artisi takip et iki günde bir

Sizin Şuan durum nedir peki
Neyden kaynaklı olabilir yükseklik sebebi

Sizin Şuan durum nedir peki
Neyden kaynaklı olabilir yükseklik sebebi
Canım benim de son adet günüme göre 5+1 iken 5741 çıktı 2400 bekliyordum çok yüksek dedi keseyi de göremeyince dış gebelik olabilir dedi ama bir gün sonra keseyi gördük strese girme hiç keseyi bekle güzel olur umarım her şey ❤️

Canım benim de son adet günüme göre 5+1 iken 5741 çıktı 2400 bekliyordum çok yüksek dedi keseyi de göremeyince dış gebelik olabilir dedi ama bir gün sonra keseyi gördük strese girme hiç keseyi bekle güzel olur umarım her şey ❤️
Cok teşekkür ederim , inşallah 🙏❤️

Merhaba benimde sat 4 haziran bat 2 temmuzdu dun yani bat a 5 gun kala beta testi istedi dr um rahim kalinlasmasi var diye sonucum 81 cikti. Kimyasal yasiyor olabilirsin dedi 2 gun sonraya bi daha test istedi. Hic beta degeri bu kadar erken cikipta gebeligi normal olan var mi acaba? Yumurtalama tarihlerimi pepaptan takip ediyorum. Onunda ekran goruntusunu atayim.

Eklentiler

• Screenshot_20220620-004226_Pepapp.jpg
    Screenshot_20220620-004226_Pepapp.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 45
Genellikle çoğul gebelikte böyle oluyor

Back