- Konu Sahibi Batsinbudunya
Değerleriniz nasıldı ?!? Ben de de benzer bir sorun var. İlk test 26 3 gün sonraki test 40 üçüncü yü sakı günü yaptıracağımKızlar malesef düşük yaptım dün gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değerleriniz nasıldı ?!? Ben de de benzer bir sorun var. İlk test 26 3 gün sonraki test 40 üçüncü yü sakı günü yaptıracağımKızlar malesef düşük yaptım dün gece
Ama değerleriniz artış özellikle 3 ve 4 çok iyiİlk degerim 16.5
2. 22
3. 60.93
4. 134
5. 174 ve dusuk yaptım
Dualarim seninle canım benim inşallah hayırlı haberini alicam
Canim cok gecmis olsun bende düşük yaptim pazartesi gecesi kimyasal gebelikmis Rabbim den hayirlisi buymus demekÇok sağol canım. Evet hayırlısı böyleymiş tabi ki. Kürtaj olmadan anlattığıma bende sevindim. Daha önce kürtaj da oldum zaten. Çok şükür ki hafif atlattım. Evet aynısını bende sordum doktora beklemenize gerek yok dedi
Çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin inşallah hepimizeCanim cok gecmis olsun bende düşük yaptim pazartesi gecesi kimyasal gebelikmis Rabbim den hayirlisi buymus demek
Sana da çok geçmiş olsun canım bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım 3 kere beta hcg yaptırdım ikisini hamilelik varmi yok mu diye 3cü sunu artış varmi diye ki 2 gün arayla 126,121 ve 46 olunca kahverengi leke ve adetle sonlandı doktorum normal adet günlerin gibi gelib geçecek dedi tekrar gelmene gerek yok sifirlanacak zaten çünkü kimyasalda parça kalma ihtimali yok benimde kollarim mosmordu damar bulamiyolardi elimin üstünden aliyolardi hep bu yüzden anlıyorum seni tamam artık canım benim bitmiş gitmene gerek yok 6 çıkan değerin de düşecek merak etme ben bu ay günümde adet oldum bile hiç bir sorun olmaz merak etme...sevgiyle kal canimKizlar 12 gundur hergun hastanedeydim. En son yaptirdigim beta 6.67 cikti ve kanamam durdu. Doktor 0-5 arasiysa gelme 5 in ustundeyse gel dedi. Napim ben simdi ?? Yoruldum artik kollarim mosmor
çok sağol canım bugün 4.günüm dün hiç ağrım olmadı bu sabah ağrı ile uyandım lavaboya gittiğinde et parcası buldum pıhtıdır diye düşünüp peçete ile sıktım ama dağılmadı sizce ne olabilir bu acaba bebek mi demeden gecemedimÇok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin inşallah hepimize
Olabilir canım bende de pıhti gibi gördüm ama sıkmadim,düşünme artık her şeyde vardır bir hayır daha sağlıklı bebişlerimiz olacak inşallahçok sağol canım bugün 4.günüm dün hiç ağrım olmadı bu sabah ağrı ile uyandım lavaboya gittiğinde et parcası buldum pıhtıdır diye düşünüp peçete ile sıktım ama dağılmadı sizce ne olabilir bu acaba bebek mi demeden gecemedim
çok sağol canım bugün 4.günüm dün hiç ağrım olmadı bu sabah ağrı ile uyandım lavaboya gittiğinde et parcası buldum pıhtıdır diye düşünüp peçete ile sıktım ama dağılmadı sizce ne olabilir bu acaba bebek mi demeden gecemedim
Benim etmedi arkadaşım. Ama 2 ay sonra yeniden hamile kaldım. Şuanda da korkuyorum şuanda da endişeliyim. Allah hepimizin yardımcısı olsunDevam etti mi acaba gebeliginiz benim 2gun önce 405 cikmisti yükseliş çok az oldu 429 çıkmış bugün