• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg degerindeki tuhaf artış

Jane Bennet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2018
483
788
33
34
Merhaba hanımlar.
Beta hcg degerim
15 haziranda : 604.3
18 haziranda : 1000.0
20 haziranda : 4400 cıktı
Bugün kese göründü. Doktorum bugünkü değerlerimi daha yorumlamadı çünkü çok geç kan verdim ama 18 hazirandaki ölçüm belki hatalı olmuştur dedi. Yarın 20 haziran ölçüleri hakkında konuşacağız ama 18 hazirandaki olcum dogruysa değerlerde sıkıntı var ve ben iyice stres olmaya başladım. Yanlış ölçüm yapmış olma ihtimali var mıdır ki ? Kürtaj olmak fikri beni çok korkutuyor.

Evet normalde 18 daha fazla artis olmaliydi. 20 de daha az. Kese gozuktuyse dis gebelik riskin yok zaten. Korkutmak icin degil ama bilgin olsun diye yazıyorum. Benim ilk gebeligimde de 2000lere cikti sonra 2050den 5 gunde anca 2080e cikti ve bos gebelik dendi. Oyuzden stres yapmamaya calis ama takipte al. Bazen farkli yerlerde test yaptirmak da fark ediyor.

Evet normalde 18 daha fazla artis olmaliydi. 20 de daha az. Kese gozuktuyse dis gebelik riskin yok zaten. Korkutmak icin degil ama bilgin olsun diye yazıyorum. Benim ilk gebeligimde de 2000lere cikti sonra 2050den 5 gunde anca 2080e cikti ve bos gebelik dendi. Oyuzden stres yapmamaya calis ama takipte al. Bazen farkli yerlerde test yaptirmak da fark ediyor.
Aradaki 1000 degeri olmasa gayet normal ilerliyir ama aradaki 1000 bozuyor. Sen kürtaj mi oldun boş gebelik geçirdiğin zaman ?

kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi

Yanlış ölçmüş olabilirler canım. Bende de anormallik vardı şu an 10 haftalık hamileyim bebegim gayet sağlıklı :)
15. Gün tekrar baktırdım 1170 çıktı çok şükür doktor tekrar yaptırma artık dedi inşallah benim de sağlıklı olur canım

Back