beta hcg değerime güveneyim mi yardım kızlar!!!

anatolia_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
25
1
36
Merhaba kızlar.18 Mart ta yaptırdığım tahlil sonucu Betahcg 0.0 çıktı.Son adet tarihim 20 Şubat en son birleşme ise 5 Mart ta gerçekleşti.Bu durumda tahlil sonucuma göre hamile olmadığımı söyledi doktor.Eşim de kafamı karıştırıyor değer yükselir belki diye..Bu süre zarfında eğer hamileysem sonuç böyle çıkar mıydı..Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
0.0 yok demek yani şüphelenmek gerekir mi bilemedim geç döllenme olsa yinede az bucuk bir değer çıkması gerekirdi galiba sen yinede herşeye hazırlıklı ol canım hayırlısı olsun hakkında

0.0 yok demek yani şüphelenmek gerekir mi bilemedim geç döllenme olsa yinede az bucuk bir değer çıkması gerekirdi galiba sen yinede herşeye hazırlıklı ol canım hayırlısı olsun hakkında
geç döllenme ihtimalinden dolayı güvenemiyorum zaten canım.peki bu kadar çok akıntı olması normal mi daha önce hiç adete yakın böyle beyaz akıntım olmamıştı

geç döllenme ihtimalinden dolayı güvenemiyorum zaten canım.peki bu kadar çok akıntı olması normal mi daha önce hiç adete yakın böyle beyaz akıntım olmamıştı

valla canım bende gebeliğimi yeni öğrendim değerim düşük ama akıntım var sarı yoğun ve normalden çoktu hergün oluyor.adetin normalde düzenliyse birazdaha bekle iki-üç gün felan gelmezse tekrar bak ama bu sürede fazla ümitlenme bence çünkü hiç değer çıkamamış şuan şüphe yok gibi

hayırlı olsun canım :) biz daha yeni evli olduğumuz için şu an gebeliği düşünmüyorum zaten ilaç kullanıcam o yuzden endişe ediyorum.teşekkür ederim içimi ferahlattın bir iki gun daha beklemek en iyisi dediğin gibi

teşekkür ederim canım :) bazen stresten başka sebebeplerden adet düzensizliği oluyor yaşamışsındır illaki sen yinede garantiye al bir iki gün bekle gelmezse tekrarla testi.ilacında acil değilse bekle derim ne olur ne olmaz

ilgin için çok teşekkürler canım sabredip bekleyeyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…