- 11 Kasım 2015
- 388
- 178
- 53
- Konu Sahibi Mavisim696
Bugun kan testi yaptirdim. Doktor hamilelik yok dedi. Tam emin olamadim cnku gec dollenmis de olabilir. Birde siz bakarmisinz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb canım ınsallah guzel guzel artar benımde ekımde tup bebek denemem vardı.....5.88 cıkmıstı ama bazı sorunlarımız vardı 45 e kadar yukseldı dustu....yanı sen suan hamılesın gec dollenme olabılırTesekkurler cvp verdiginiz icin. Adet olunca gel dedi. Bakalim ne zaman adet olucam cok merak ediyorum
benım 5.88 le yukseldım drumda gebelık var beklıcez dedıSenin testinde 0-10 arası normal diyo kuzeniminkinde 4ün altı normal diyo bu neye göre değiliyo acaba?
3.86 yükselebilir mi sence adeti 5gün geçince olan değerbenım 5.88 le yukseldım drumda gebelık var beklıcez dedı
tabıkı allah bılır...ama normal deger 0 5 arası....bazı labaratuvarlar 0 10 arasını baz alıyor...benım ıkı dusugum var...cocugum suan yok...ılkı kendılıgınden oldu...gelısmedı dustu ozaman degerım 800 lu bıseydı....ıkıncı ıse tup bebek dedıgım gbı 5.88 ıle 45 e yukseldı sonuc onuda kaybettım....ama oncesı vs sonrasında benımde suphelı oldugum durumlar oldu sonucum hep 0 cıkıyodu kan testınde.3.86 yükselebilir mi sence adeti 5gün geçince olan değer
Kuzeniminde hep 0lı çıkıyodu ilk kez böyle bişey çıkmış ve şaşkın üstelik adette olmuş ama üstüne görülmeden şüphe ediyo herşey nefatif gibi gözüküyo ama moralini bozmak istemiyorum tekrar kan testi yaptır dedim bendetabıkı allah bılır...ama normal deger 0 5 arası....bazı labaratuvarlar 0 10 arasını baz alıyor...benım ıkı dusugum var...cocugum suan yok...ılkı kendılıgınden oldu...gelısmedı dustu ozaman degerım 800 lu bıseydı....ıkıncı ıse tup bebek dedıgım gbı 5.88 ıle 45 e yukseldı sonuc onuda kaybettım....ama oncesı vs sonrasında benımde suphelı oldugum durumlar oldu sonucum hep 0 cıkıyodu kan testınde.
ustune gorme olabılır ama yuksek sonuc olması lazım bence bır hafta beklesın kan testı yapsın....yada kımyasal gebelık gecırdı hamıleydı ama benım gbı saglıksız oldugu ıcın adetle atmısta olabılır...eger bır snrakı testınde dusus varsa kımyasal gebelık gecırmıs demekkKuzeniminde hep 0lı çıkıyodu ilk kez böyle bişey çıkmış ve şaşkın üstelik adette olmuş ama üstüne görülmeden şüphe ediyo herşey nefatif gibi gözüküyo ama moralini bozmak istemiyorum tekrar kan testi yaptır dedim bende
mrb canım ınsallah guzel guzel artar benımde ekımde tup bebek denemem vardı.....5.88 cıkmıstı ama bazı sorunlarımız vardı 45 e kadar yukseldı dustu....yanı sen suan hamılesın gec dollenme olabılır
bence bır hafta kullanma yada 2 gunde bır ıkı katına artması lazım sonucun bakarsın artmıssa bekle...ama sımdı kullanma bak benım saglıksızdı ama yukseldı yanı.....ben uzulup negatıf dıye eve gelmıstım dr um arkadan arayıp cagırdı benı...eger saglıklı olursa nadır hastalrımdan bırı olcaksın dedı...9 la mı ne baslayıp bır oglu olan bayandan bahsetmıstı bekle yanı negatıf olsa bıle en fazla adet tarıhın bır hafta oynarInsallah oyledir ya cok tesekkur ederiim. Ilac verdi adet sokturucu. Kullansam mi napsam karar veremedim
bence bır hafta kullanma yada 2 gunde bır ıkı katına artması lazım sonucun bakarsın artmıssa bekle...ama sımdı kullanma bak benım saglıksızdı ama yukseldı yanı.....ben uzulup negatıf dıye eve gelmıstım dr um arkadan arayıp cagırdı benı...eger saglıklı olursa nadır hastalrımdan bırı olcaksın dedı...9 la mı ne baslayıp bır oglu olan bayandan bahsetmıstı bekle yanı negatıf olsa bıle en fazla adet tarıhın bır hafta oynar
anlıyorum canım hıc stres yapma yasamıs bırı olarak dıyorum rızkı varsa gelır bebegınCok tesekkur ederim. Bugun baya moralim coktu. Rahim duvarin kalinlasmis rahim kendini gebelige hazirlamis kandan bakalim dedi. Ama sonuc bu iste
anlıyorum canım hıc stres yapma yasamıs bırı olarak dıyorum rızkı varsa gelır bebegın
ınsallah canım benım bebegın senınledır dualarım senınle bızım gbı olan herkesle ınsallahInsallah gelir bian once. Dua edin bana nolur
hımm şüpheli bi durum.
adetin gecikti mi?
kimyasal bir yükselme de olabilir, gebe de olabilirsin, birkaç gün sonra tekrar kan ver.
Adetin geçmiş miydi ? Yada ne kadar var bata ? Ablam da adet günü bir gün geçmişti 5 sonucu. Sonra iki güne bi yükseldi. Çok tatli bi yegenim oldu :)Bugun kan testi yaptirdim. Doktor hamilelik yok dedi. Tam emin olamadim cnku gec dollenmis de olabilir. Birde siz bakarmisinz ?
Eki Görüntüle 1742259
Pardon canim 12 gün geçmiş. Peki düzenli mi olur yoksa böyle gecikmeler olur muAdetim 12 gun gecikti haftaya tekrar gidicem bakalim ne olcak cok merak ediyorum