Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır canım doğru yazdım ben düzensiz im o yüzden tam o gün doktora gittim yumurta tembelliği dedi sokturucu verdi her ihtimalle karşı kan verdim sonuç 6.69 ama idrar negatif kafam karışık
Hayır canım doğru yazdım ben düzensiz im o yüzden tam o gün doktora gittim yumurta tembelliği dedi sokturucu verdi her ihtimalle karşı kan verdim sonuç 6.69 ama idrar negatif kafam karışık
Bu değere göre eğer sağlıklı gebelikse daha döllenme yeni olmuş canım en az iki hafta geçmeden ultrasonda görünmez. İdrarda da en erken haftaya gorunur. Söktürücü içme derim
Bu değer şüpheli ve idrarda çıkmaz zaten. Cuma tekrar tahlil yaptırın artış varsa hamilesinizdir geç döllenme olmuş artış yoksa sabitse yada düşmüşse söktürücü kullanırsınız.
Bu değer şüpheli ve idrarda çıkmaz zaten. Cuma tekrar tahlil yaptırın artış varsa hamilesinizdir geç döllenme olmuş artış yoksa sabitse yada düşmüşse söktürücü kullanırsınız.