Beta hcg degerime bakarmisiniz

En son haziran 28 hasta oldum dün kan testi yaptım 6.69 çıktı idrar testi negatif sizce pozitif mi bu değer ?referans aralığı 0-5 yazıyor.

Pozitif canım ama daha çok yeni. 28 haziran değil de 28 temmuz mu yazacaktın acaba? Çünkü bu kadar gecikmeye bu değer baya dusuk gibi...

Pozitif canım ama daha çok yeni. 28 haziran değil de 28 temmuz mu yazacaktın acaba? Çünkü bu kadar gecikmeye bu değer baya dusuk gibi...
Hayır canım doğru yazdım ben düzensiz im o yüzden tam o gün doktora gittim yumurta tembelliği dedi sokturucu verdi her ihtimalle karşı kan verdim sonuç 6.69 ama idrar negatif kafam karışık

Hayır canım doğru yazdım ben düzensiz im o yüzden tam o gün doktora gittim yumurta tembelliği dedi sokturucu verdi her ihtimalle karşı kan verdim sonuç 6.69 ama idrar negatif kafam karışık

Bu değere göre eğer sağlıklı gebelikse daha döllenme yeni olmuş canım en az iki hafta geçmeden ultrasonda görünmez. İdrarda da en erken haftaya gorunur. Söktürücü içme derim

Kan da 10 dan aşağısı negatif diyor nette ama sonuç kağıdında referans 0-5 bu durumda ben neye inannim
Bu değer şüpheli ve idrarda çıkmaz zaten. Cuma tekrar tahlil yaptırın artış varsa hamilesinizdir geç döllenme olmuş artış yoksa sabitse yada düşmüşse söktürücü kullanırsınız.

X