Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum ve nolur bana umutlu cevaplar verın..
11 Şubat persembe akşamı evde test yaptım cıft cızgı cıktı ve hemen koşa koşa kan tahlılı vermeye gıttık eşimle saat gece 11 e dogru 2761 le hamıle oldugumı ogrendım ve 12şubat cuma gunu hemen ozele gıttık karnım dan baktı ve gozukmedı alttan muayene edıcem dedı cok istemesemde mecbur baktırmak zorunda kaldım ve kese gözüktu cok küçük bırseydi. Cumartesi yada pazartesi ben burdayken gel HCG ne bakalım yıne dedı bugun gıttım sabah muayne odasına aldı karnımdan baktı göremedı alttan bakıcam dedı baktı ve bır tane daha doktor geldı yıne kese var ama eğrı bir kese dedi ne demek fıye sorduğumda keseler hep yuvarlak olurmuş. Ve bu gebelık sağlıklı değil ben bebeği bıle goremıyorum dedi ve ben artık sınırlendım sız bana ne adet tarıhımı ne jac gun gectıgını sormadınız bıle Bırakın bana kese nın mılımını bıle soylemedı sonuclarım cıktı ve benı aradı 5300 cıkmış sonucum biz daha fazla beklıyorduk progestron tahlılın daha cıkmadı onun ıcınde yarın ararım ama Carsamba gunu ya devlete yada buraya gel kurtaj yapılsın dedı...
Allah Muhammed aşkına soruyorum bumu doktorluk bir bebek net 8. 9. Haftada bellı olan dıyen ınsanlar etrafımda cok ve cok ta okudum 10.haftada bıle kalp atışı olan varmış ve benim kesem egri içi boş dıye mı inanıp Allah'ın benim içime koydugu bur mucıseyı aldırayım.. Ben kıme ınanayım nolur bır cevap verınnnn