Gebeliğe Hazırlık Beta hcg degerime bakabilirmisiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman sıkıntı yapmanıza gerek yok önemli olan düzenli artış yapması. Mesela 2 gün sonra gittiğinizde %60 artması lazım. 46 ise 75 80 çıkmalı atıyorum. Sağlıklalerlesin inşallah. İlk ölçümde 5 de olur değer 10 da çok takılmayın

Cok tesekkur ediyorum cok sagolun hic anlamiyorum bu bhcg den

Cok tesekkur ediyorum cok sagolun hic anlamiyorum bu bhcg den
2 3 kere bakıldıktan sonra daha beta falan istemez düzenli artışta doktor. Gebe misin gebesin kaçla olduğu önemli değil. Bu rakam erken döllenmeyle geç döllenmeyle falan alakalı. Sonra yeni dertler başlıyor keseyi görme kesede bebişi görme kalbi duyma vs. Her şey beta kadar hızlı ilerlese keşke geçmiyor günler

Kan verdikten 2 gün sonra aynı saatte aynı hastanede işlemi tekrarlayın 2 katı artış var ise korkmayın

Merhaba durum nedir saglikli gebelik oldu mu olduysa o hcg degerinde kac haftalilkmis benim de bugun 47 cikti da merak ve heyecandan olecegim nasil gececek bu gunler

Benim adet durumum sıkıntılı miyomlarım var uzun kanamalarım oluyor bunun bir kısmı adet kanaması bir kısmı miyom; son düzgün adetimi 12 martta oldum, ben regl oldugumda cok kanamam olur; gecen hafta 10 nisanda da yine regl oldum sandım ama hiç sökülmedi.7 gün boyunca koyu kahve kanama oldu hatta pede gelmedi denebilir sadece tuvalet kagıdında kaldı. Ama aşırı gögüs agrım ve yumurtalık agrım vardı. bugun gogus hassasiyetim cok azaldı ama yumurtalıklar sızım sızım arada hissediyorum. Yani geç döllenme olmus olabilir o yuzden bilemiyoruz. En dogruru hcg takini bakalım.pazartesi olacal deger cok onemli

Benim adete 2 gun kala 47di degere takilmayin gec dollenme olabilir onemli olan 2 gunde bi 2 kat artmasj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…