- 18 Eylül 2018
- 135
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Pink martini soul
Kizlar hesabima gore 4+4 hafta gebeyim beta hcg 46.59 sonuc dusuk mu anlamadim yorumlayabilirmisiniz. Henuz dr gormedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk kez bakildiBetana ilk kez mi bakıldı 2. Kez istendi mi
O zaman sıkıntı yapmanıza gerek yok önemli olan düzenli artış yapması. Mesela 2 gün sonra gittiğinizde %60 artması lazım. 46 ise 75 80 çıkmalı atıyorum. Sağlıklalerlesin inşallah. İlk ölçümde 5 de olur değer 10 da çok takılmayınIlk kez bakildi
Cok tesekkur ediyorum cok sagolun hic anlamiyorum bu bhcg denO zaman sıkıntı yapmanıza gerek yok önemli olan düzenli artış yapması. Mesela 2 gün sonra gittiğinizde %60 artması lazım. 46 ise 75 80 çıkmalı atıyorum. Sağlıklalerlesin inşallah. İlk ölçümde 5 de olur değer 10 da çok takılmayın
2 3 kere bakıldıktan sonra daha beta falan istemez düzenli artışta doktor.Cok tesekkur ediyorum cok sagolun hic anlamiyorum bu bhcg den
Kizlar hesabima gore 4+4 hafta gebeyim beta hcg 46.59 sonuc dusuk mu anlamadim yorumlayabilirmisiniz. Henuz dr görmedim
Sonucunu ne oldu merak ettim.tekrar beta hcg baktirdiniz mi
Adetiniz kaç gün geçti acabaMerhaba durum nedir saglikli gebelik oldu mu olduysa o hcg degerinde kac haftalilkmis benim de bugun 47 cikti da merak ve heyecandan olecegim nasil gececek bu gunler
Malesef dis gebelikmis benim 3 tane igne oldum sifirlanmasini bekliyorum beta hcg ninMerhaba durum nedir saglikli gebelik oldu mu olduysa o hcg degerinde kac haftalilkmis benim de bugun 47 cikti da merak ve heyecandan olecegim nasil gececek bu gunler