BETA-HCG DEĞERİM *

ardey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
63
Puanlar
88
Arkadaşlar merhaba 5 sene çabanın sonunda kürler sayesinde normal yolla hamile oldugumu ögrendim amh düşüklüğü ve hareketlilik problemi vardı değerlerim şuan çok düşük yeni daha ama artışı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi doktorun demesi güzel * Ama sizinde bilgilerinizi almak isterim sizcede normalmi * Normalde bugün adet olmam gerekiyor 29 günde bir oluyorum arada 26 günde birede düşüyor * onun için tam gününü bilemicem buay *

14.01.2016 : 7,66
16.01.2016 :28,89
18.01.2016 : 85,79
2 gün sonra gene çagırdır *

2 Günde bir 2 kat artmalı iyi gibi sonuçların bildiğim kadarıyla ..
Doktoruna güven .

öncelikle gözünüz aydın,Allah tamamına erdirsin.sonuçlarınız bence gayet güzel hatta bu şekilde artışlara ikiz olabilir diyorlar

TŞK EDERİM ARKADAŞLAR İŞALLAH HAYIRLISI OLUR BİZİM İÇİN OKADAR ÇOK İSTİYORUZKİ BİZİM MUCİZEMİZ * 5 SENEDİR ÇABALIYORUZ *

Canımm artışların gayet güzel. Rabbim tamamını erdirsin

Seni çok iyi anlıyorum Bnmde bir buçuk yıl olmadı doktorlar olmax diyordu hem eşimde Varikosel vardı bende de çikolata kisti normal yolla kaldım .mucize bir şekilde.

ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN TŞK EDERİM İÇİME SU SERPİLDİ ÇOK STRES YAPIYORUM * ALLAHIM BİRAN ÖNCE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN *

Amin. Stres yapma canım. Güzel düşün güzel olsun. Kendini yorma

Arkadaşlar merhaba 5 sene çabanın sonunda kürler sayesinde normal yolla hamile oldugumu ögrendim amh düşüklüğü ve hareketlilik problemi vardı değerlerim şuan çok düşük yeni daha ama artışı hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi doktorun demesi güzel * Ama sizinde bilgilerinizi almak isterim sizcede normalmi * Normalde bugün adet olmam gerekiyor 29 günde bir oluyorum arada 26 günde birede düşüyor * onun için tam gününü bilemicem buay *

2 gün sonra gene çagırdır *
Cnm hayırlı olsun değerlerin iyi gerçektende 2 günde 2 kat artması gerek senin daha fazla bile artmıs zaten adetn geçince daha çok yükselmeye başlıycak inşallah bu şekilde devam eder...İçini ferah tut..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....

Cnm hayırlı olsun değerlerin iyi gerçektende 2 günde 2 kat artması gerek senin daha fazla bile artmıs zaten adetn geçince daha çok yükselmeye başlıycak inşallah bu şekilde devam eder...İçini ferah tut..Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin....

TŞK EDERİM CANIM AMİN İŞALLAH * ALLAHIM HER İSTİYENE NASİP ETSİN *

DEĞERİM 185 YÜKSELMİŞ ARKADAŞLAR *

20.01.2016 : 185

Herkese merhaba gunlerdir sayfayi takip ediyorum iyice paranoyakmi oldum diye sorup duruyorum kendime :) en son adetim 12 aralikta bitti bu ay adet olmayinca suphelendim idrar testi silikti 15 ocakta kan tahlilimde beta hcg 430 cikti bugun yeniden yaptirdim 20 ocak beta hcg 826.7. Ilerlemesi yavasmi bilmiyorum doktor 25 ocakta gel kese olusumuna bakalim dedi. cok korkuyorum uykularim kacio artik. Memelerde asiri sislik susama bel agrisi ve yorgunluk var surekli olarak. Sizden gorus istiyorum hcg ilerlemesi normalmidir

Herkese merhaba gunlerdir sayfayi takip ediyorum iyice paranoyakmi oldum diye sorup duruyorum kendime :) en son adetim 12 aralikta bitti bu ay adet olmayinca suphelendim idrar testi silikti 15 ocakta kan tahlilimde beta hcg 430 cikti bugun yeniden yaptirdim 20 ocak beta hcg 826.7. Ilerlemesi yavasmi bilmiyorum doktor 25 ocakta gel kese olusumuna bakalim dedi. cok korkuyorum uykularim kacio artik. Memelerde asiri sislik susama bel agrisi ve yorgunluk var surekli olarak. Sizden gorus istiyorum hcg ilerlemesi normalmidir
Canım ilk olarak hayırlısı olsun...
Soruna gelince ewet canım gayet normal....Göğüslerdeki şişlik ve ağrıda normal ve yorgunluk zaten bunlar hamilelikle gelen şeyler bnde var bunlar.Bunlara ek olrak kasıklara ani batmalar da eşlik ediyor yani herşeyin normal canım aklına kötü şeyler getirmene gerek yok...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm....

Canım ilk olarak hayırlısı olsun...
Soruna gelince ewet canım gayet normal....Göğüslerdeki şişlik ve ağrıda normal ve yorgunluk zaten bunlar hamilelikle gelen şeyler bnde var bunlar.Bunlara ek olrak kasıklara ani batmalar da eşlik ediyor yani herşeyin normal canım aklına kötü şeyler getirmene gerek yok...Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm....
Cok tesekkur ederim canim biraz icim rahatladi Allah tum herkesin gonlune gore versin

ARKADAŞLAR DEĞERİM 500 ÖNÜMÜZDEKİ PERŞEMBE ÇAĞIRDI HAYIRLISIYLA KESE İÇİN *

Merhaba herkese
Sizlere sormak istediğim birşey var:(
18 Ocakta 145,5
20 Ocakta 453
çıktı Beta HCC değerim.
Doktorum telefonda ayın 27-28 i gibi gel keseyi görelim dedi.
Ama tahlili yapan yerdeki aile hekimi doktor 2 günde cok daha fazla yükselmeliydi. bu sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi :KK61:
Hemde bunu dann diye söyledi.
onun hesabına göre 600 lerde olmalıymış.

Sizler ne düşünüyorsunuz?Lütfen biri yorum yapsın bana:(

Merhaba herkese
Sizlere sormak istediğim birşey var:KK43:
18 Ocakta 145,5
20 Ocakta 453
çıktı Beta HCC değerim.
Doktorum telefonda ayın 27-28 i gibi gel keseyi görelim dedi.
Ama tahlili yapan yerdeki aile hekimi doktor 2 günde cok daha fazla yükselmeliydi. bu sağlıklı bir gebelik gibi görünmüyor dedi :KK61:
Hemde bunu dann diye söyledi.
onun hesabına göre 600 lerde olmalıymış.

Sizler ne düşünüyorsunuz?Lütfen biri yorum yapsın bana:KK43:

AİLE HEKİMİNDEKİ DOKTOR BAYA SAÇMALAMIŞ SANIRIM DEĞERİN GÜZEL ARTMIŞ ÇÜNKÜ * BENİMDE DEĞERİM 500 PERŞEMBE BENİDE ÇAĞIRDI KESE İÇİN SAKIN TAKMA KAFANA DEĞERİN GAYET İYİ *

AİLE HEKİMİNDEKİ DOKTOR BAYA SAÇMALAMIŞ SANIRIM DEĞERİN GÜZEL ARTMIŞ ÇÜNKÜ * BENİMDE DEĞERİM 500 PERŞEMBE BENİDE ÇAĞIRDI KESE İÇİN SAKIN TAKMA KAFANA DEĞERİN GAYET İYİ *
Teşekkür ederim. Bu dönem insan herşeye takılabiliyor :(
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Merhaba kızlar adetime 4 gün var dün kendim test yaptım negatif çıktı mide bulantısı devam ettiği için acile gittim hcg baktılar 4,5 çıktı şuan negatif ama iki gün sonra tekrar yaptir kan testi değerinde yükselme var dedi acaba hamile miyim

Back