BETA HCG DEĞERİM

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Herkese merhaba, arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetimin gecikmesi sonucu kan testi yaptırdım (b-hcg) ilk sonucum 276 çıktı, 3 gün sonra beta hcg tekrarladım bu sefer ki sonucum 778 çıktı sizce artış nasıl yardımcı olur musunuz lütfen? Kafam çok karışık

Doktor ne dedi canım ? aslında değerlerin gayet iyi , kesenin görünmesini beklemek te zordur eminimki

Doktor ne dedi canım ? aslında değerlerin gayet iyi , kesenin görünmesini beklemek te zordur eminimki

Doktorum beğendi gayet güzel haftaya salıya randevu verdi cnm ama kafam karısıyor dış gebelikler oluyor ya değer yükseliyor ama dengesiz yükselince az az acaba benimde az mı arttı ne oldu diye aklıma sorular geliyor iyi değil mi çok az artış yok galiba

yoo aslında artışın iyi, salıya kadar beklemek te zordur eminim ama bol bol dua et inşallah kucağına alırsın

yoo aslında artışın iyi, salıya kadar beklemek te zordur eminim ama bol bol dua et inşallah kucağına alırsın

Hemde nasıl zor Rabbim hayırlısını versin her zaman hep dua ediyorum canım hayırlısıyla inşallah bebeğimi bana bağışlar keseyi de görürüm inşallah Allah ın izniyle

Hayırlı olsun inşaallah, değerlerin güzel artmış, inşaallah herşey yolunda gider Rabbim hayırlısını versin, sevgiler canım

merhaba bana da yardım eder misiniz ?

adetim geçeli 3. gün dün gün içerisinde test yaptım idrar testi ama çok basit marka ile tek çizgi çıktı akşam kan testi yaptırdım 211,6 çıktı hcg em gğsümde şişlik agrı belim ve karnım dada aynı zamanda sık idarara çıkma aşırı iştah ve şişlik var agzımdada sabahları kötü bir tat son adet tarihi 17.09.2015 sizce hamilemiyim

Merhaba yeni üye oldum ve sizin yardımınıza ihtiyacım var.
Az önce acilden geldim. Sol kasığım 2 hafta boyunca ağrıyordu. Gebelik belirtileri diye düşündüm. Kan ve idrar tahlili verdim. Bir de Beta HCG tahlili verdim. 12.96 değer çıktı. Doktor ise gebe olabilirsin yada olmaya da bilirsin dedi Kafam karıştı. Sizce değere göre hamile miyim ? Lütfen bilgilerinizi benimle de paylaşır mısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…