- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Doktor ne dedi canım ? aslında değerlerin gayet iyi , kesenin görünmesini beklemek te zordur eminimkiHerkese merhaba, arkadaşlar sizden fikir almak istiyorum geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetimin gecikmesi sonucu kan testi yaptırdım (b-hcg) ilk sonucum 276 çıktı, 3 gün sonra beta hcg tekrarladım bu sefer ki sonucum 778 çıktı sizce artış nasıl yardımcı olur musunuz lütfen? Kafam çok karışık
Doktor ne dedi canım ? aslında değerlerin gayet iyi , kesenin görünmesini beklemek te zordur eminimki
yoo aslında artışın iyi, salıya kadar beklemek te zordur eminim ama bol bol dua et inşallah kucağına alırsınDoktorum beğendi gayet güzel haftaya salıya randevu verdi cnm ama kafam karısıyor dış gebelikler oluyor ya değer yükseliyor ama dengesiz yükselince az az acaba benimde az mı arttı ne oldu diye aklıma sorular geliyor iyi değil mi çok az artış yok galiba
yoo aslında artışın iyi, salıya kadar beklemek te zordur eminim ama bol bol dua et inşallah kucağına alırsın
Amin inşallah , iyi düşün iyi olsun. Allahın izniyle keseyide göreceksinHemde nasıl zor Rabbim hayırlısını versin her zaman hep dua ediyorum canım hayırlısıyla inşallah bebeğimi bana bağışlar keseyi de görürüm inşallah Allah ın izniyle
Amin inşallah , iyi düşün iyi olsun. Allahın izniyle keseyide göreceksin
haber ver olurmu :)İnşallah
haber ver olurmu :)
Hayırlı olsun inşaallah, değerlerin güzel artmış, inşaallah herşey yolunda gider Rabbim hayırlısını versin, sevgiler canım
Amin canım görürsün allahın izniyle, azcık sabret annesi keseyi de bebişi göreceksin, iyi düşün güzel olsun inşaallahAmin cnm Allah razı olsun keseyi göreceğim günleri görmeyi de nasip etsin Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?